FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Narcis Răducan a anunțat când poate pleca Ionuț Vînă, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB: „Nu e exclus”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 18:31

Ionuț Vînă, 24 de ani, a ajuns la FCSB în această vară de la Viitorul și e unul dintre cei mai în formă jucători ai formației roș-albastre. De altfel, el a și avut oferte în această vară, dar Gigi Becali n-a vrut să-l dea.

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, susține că mijlocașul a avut ofertă de la AEK Atena și ar putea pleca vara viitoare. 

„Nu știu dacă Ionuț Vînă merge la AEK Atena, deoarece a jucat deja la două echipe în acest sezon. Nu este exclus să meargă din vara viitoare, sunt mulți jucători monitorizați de scouteri și reprezentanți ai unor cluburi”, a precizat oficialul grupării roș-albastre la Pro X.

FCSB // Narcis Răducan a anunțat când poate pleca Ionuț Vînă, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB: „Nu e exclus”
Ionuț Vînă

Ilie Dumitrescu l-a remarcat și el pe mijlocașul în vârstă de 24 de ani, la TV Digi Sport: „Mi-a plăcut foarte mult Vînă. Este clar că este un câștig. Cred că asta va fi linia de mijloc: Vînă, Nedelcu, Tănase. Se vede că aveau relații de joc. Relațiile de joc pe care le-au avut pe când jucau la Viitorul au revenit acum. Foarte bun acolo Vînă”.

„Dacă urcăm în clasament și avem jocuri bune, ofertele vor veni. Cred că e-am descurcat bine în privința balanței financiare”
Narcis Răducan, director sportiv FCSB

1.500.000 de euroe cota de piață a lui Ionuț Vînă

Citește și:

Juvhel Tsoumou, prezentat la FCSB: „Cel mai mare club din România!” » Ce număr va purta

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
corectu
corectu  •  13 Septembrie 2019, 07:40

Ce greseli face.Aduceti-vă aminte când a pierdut mingea la margi- nea careului de 16m la Alibec.A fost gol.Și câte.

nojoke
nojoke  •  12 Septembrie 2019, 22:49

:)))))))) ASA CEVA... SA FITI IUBITI DE..M.S.P.

blahblahblah111
blahblahblah111  •  12 Septembrie 2019, 22:08

Cine are impresia ca asta joaca bine de cand a ajuns la fcsb are probleme cu capul. Nu am vazut vreodata un jucator atat de supra apericat care sa piarda atatea baloane in fata careului.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează