FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Juvhel Tsoumou, prezentat la FCSB: „Cel mai mare club din România!” » Ce număr va purta

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 14:34

FCSB a oficializat azi transferul lui Juvhel Tsoumou, atacantul congolez de 28 de ani rămas liber de contract după despărțirea de FC Hermannstadt. 

Pe pagina de Facebook a clubului, FCSB a anunțat că Tsoumou a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă un an. 

Juvhel Tsoumou, prezentat la FCSB: „Cel mai mare club din România!” » Ce număr va purta

Jucătorul s-a aflat în probe în ultima lună și l-a convins pe Bogdan Argeș Vintilă să-l păstreze. Atacantul adus în Liga 1 după despărțirea de Hermannstadt va purta numărul 49. 

„Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România. Ştiam echipa încă de pe vremea când evoluam în Bundesliga şi sper să am mult succes alături de echipă şi să câştigăm cât mai multe trofee. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea pe care am primit-o şi, de asemenea, îi mulţumesc mult agentului meu, care mereu a crezut în mine”, a spus Tsoumou. 

În sezonul trecut de Liga 1 a jucat în 37 de meciuri, marcând 7 goluri. Atacantul a mai evoluat la Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen, Preston, Plymouth, TSV Hartberg, FK Senica, Waldhof Mannheim, Wacker Burghausen și Ermis Aradippou. 

550.000 €este cota lui Tsoumou, potrivit transfermarkt

Citește și:

Metaloglobus, încrezătoare după tragerea la sorți din Cupă: „Vrem să jucăm pe Arena Națională! Nu știu dacă FCSB dorea să pice cu noi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
119902879388983
Abanos Rostaș  •  12 Septembrie 2019, 22:16

Peste două săptămâni ... Lasă-mă bă cu ăsta ... Pă pă pă , mia băgat Vintilă pe gât pă bagabontul ăsta . A zis că merge la biserică ... Cu nooooooooi este Dumneeeeezeeeeeeu ! Dau io bani să-l ia cineva pă ăsta ! Stăpânul e stăpân ! *** fac ce zice stăpânul ! Heheheeeeheheeeeheeeeheeee ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  12 Septembrie 2019, 21:18

aruncat de sibiu su e bun la fcsprebee

boierasul
boierasul  •  12 Septembrie 2019, 20:27

asa spunea si Mihai Roman acum jumatate de an cand semna cu FCSB ))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close