FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Narcis Răducan, comentariu categoric după fuga lui Bălgrădean: „Dacă eram la FCSB, nu s-ar fi întâmplat așa ceva”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 10:21

Narcis Răducan (45 de ani) a comentat azi mutarea care a șocat Liga 1: „dezertarea” lui Cristian Bălgrădean, cel care a semnat cu CFR Cluj în timp ce se afla sub contrct cu FCSB. 

Narcis Răducan, director sportiv la FCSB în perioada august 2019 - noiembrie 2019, crede că roș-albaștrii au greșit pierzându-l atât de ușor pe goalkeeper-ul titular al echipei. 

„E un eșec administrativ. Din moment ce lași liber un jucător aflat în ultimele 6 luni de contract, te aștepți la ce e mai rău, adică să semneze cu altă echipă. 

Când ai un obiectiv atât de important, nu riști să strici atmosfera. FCSB a greșit și acum plătește nota de plată. A fost o mutare de șah din partea celor de la CFR Cluj. Se poate discuta despre o încălcare a moralității, dar a fost o mutare foarte inteligentă. N-au făcut mișcarea când era perioada de transferuri, ci după, ceea ce înseamnă o mișcare strategică gândită. 

Dacă eu eram acolo, nu s-ar fi întâmplat asta”, a declarat Narcis Răducan, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

FCSB a anunțat ce portar vrea: „Florin Niță e stelist adevărat!” » Atac dur la Cristi Bălgrădean: „Cariera lui va suferi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
adriann_
adriann_  •  06 Martie 2020, 14:11

Narcis are 100% dreptate, la un club profesionist jucatorii care intra in ultimele 6 luni nu sunt "tinuti in joc de glezne" *** Parsivul din Pipera a primit fix ce merita.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105662257060988
Eugen Qy  •  06 Martie 2020, 12:24

Despre gb, care deja il dadea ca sigur pe Omrani la fcfcsb nu spuneti NIMIC ? Ciudat ! Sau despre alte cazuri in care acelasi gb anunta INAINTE de meciurile directe, ca ar vrea un jucator (de regula pe cel mai in forma la acea ora) de la echipa adversa , iarasi NIMIC ? Nu vi se pare si voua ca e cam CIUDATA aceasta "UITARE"? Numai fapte "crestinesti","ortodoxe", face acest gb, care pe deasupra este si "foarte evlavios" !!! FARISEISMUL acestui ins, este de dat exemplu NEGATIV tuturor !

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  06 Martie 2020, 12:22

Cei de la fcsb ce au asteptat pana acum ??? dar chiar asa de prostalaii sunt de nu stiu cand expira contractele jucatorilor ? Va meritati soarta !!! HAI CU FALIMENTUL !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează