FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a anunțat ce portar vrea: „Florin Niță e stelist adevărat!” » Atac dur la Cristi Bălgrădean: „Cariera lui va suferi”

Florinel Niță, alături de Laurențiu Reghecampf +25   FOTO
Florinel Niță, alături de Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 22:53

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a comentat decizia lui Cristi Bălgrădean (31 de ani) de a semnat cu CFR Cluj, echipă la care va ajunge din vară. 

Fostul portar a spus că și-l dorește pe Florin Niță (32 de ani), fostul goalkeeper al roș-albaștrilor, aflat în prezent la Sparta Praga.

La echipă aș propune un stelist adevărat. Pe Florin Niță. El chiar e stelist și suferă pentru echipă. A plecat greu de la noi, voia să rămână. E un portar cu experiență. Dacă se poate aduce, ar fi binevenit la FCSB!”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport. 

Helmuth Duckadam; „Cariera lui Bălgrădean va suferi”

Mai mult, Duckadam s-a declarat dezamăgit de decizia lui Bălgrădean, pe care l-a criticat dur, și a spus ca acesta va avea de suferit.

„La meciul cu Botoșani (n.r 2-2) există greșeli la ambele goluri. N-aş putea spune că Bălgrădean a greşit intenţionat. Dar nu asta cred că e cel mai relevant. Relevant este caracterul unor jucători. La FCSB i s-a întins o mână și a câștigat bine. Mă gândesc cum se poate uita el în ochii colegilor, care au ştiut că de partea lor. CFR a vrut să facă o şmecherie. I-a reuşit, dar nu în totalitate. Am văzut nişte măsuri drastice contra unor jucători care joacă la pariuri sau au participat. 

Mă întreb dacă este mai grav să participi la pariuri sportive sau să joci pentru adversar? Pentru că el n-a mai fost al nostru! El a fost numai pe teren al nostru. Dar este problema lui. Eu cred că cariera lui va avea de suferit, în continuare

2.000.000 de euroeste cota lui Florin Niță, potrivit transfermarkt

Florin Niță a venit la FCSB în iulie 2013, de la Chiajna. A devenit titular la formația roș-albastră și a plecat în ianuarie 2018 pentru 1,3 milioane de euro. 

FCSB mari are în prezent 2 portari: Andrei Vlad (20 de ani) și Toma Niga (22 de ani), iar din vară va veni și Ștefan Târnovanu (19 ani).

3 trofeeare Florin Niță la FCSB: 2 campionate și o Cupă a României

Citește și: 

Gigi Becali suportă acum ce a brevetat în trecut! 5 cazuri în care el a „umblat” la jucători

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
valyomanid4
valyomanid4  •  06 Martie 2020, 11:10
Postat de dubluv pe 06 Martie 2020, 10:01

Nu ai inteles ce am zis eu. Eu nu am zis ca FCSB e sau nu Steaua. Eu am zis ca lumea asa ii spune: Steaua. Dar e obositor ca de fiecare data cand spui Steaua sa vina cineva cu replica Steaua nu e FCSB! Ok, poate a fost simpatica o data, de 2 ori aceasta replica... dar sa o spui la infinit...

Ai fentat elegant raspunsul :))Lumea , adica fecesebistii ?

dubluv
dubluv  •  06 Martie 2020, 10:01
Postat de valyomanid4 pe 06 Martie 2020, 08:37

Intrebare de 1000 de puncte...Daca e Stesua de ce are alte culori oficiale si ce inseamna cei doi FC din numele echipei..? Multumesc anticipat !

Nu ai inteles ce am zis eu. Eu nu am zis ca FCSB e sau nu Steaua. Eu am zis ca lumea asa ii spune: Steaua. Dar e obositor ca de fiecare data cand spui Steaua sa vina cineva cu replica Steaua nu e FCSB! Ok, poate a fost simpatica o data, de 2 ori aceasta replica... dar sa o spui la infinit...

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  06 Martie 2020, 09:41

Cand voi faceati la fel cum era cocos? Era in ultimelw 6 luni de contract ? Putea sa semneze cu cine voia el. Prea mult tam tam pentru nimic.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează