FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Narcis Răducan l-a supărat pe Gigi Becali încă de la început! Detaliul neobservat care a declanșat ruptura

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 21:02 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 11:22

Narcis Răducan, 45 de ani, și-a anunțat azi plecarea de la FCSB, după numai două luni și jumătate, spre surprinderea și dezamăgirea ultrașilor din Peluza roș-albastră (DETALII). 

Narcis Răducan a avut un prim gest enervant pentru patron chiar în ziua în care FCSB l-a prezentat pe Bogdan Vintilă ca nou antrenor, la palat, pe 23 august. Directorul sportiv a refuzat să se așeze alături de Gigi și de tehnician în fața camerelor televiziunilor.  

Patronul a completat locul liber cu Alexandru Tudor, fostul arbitru devenit duhovnic personal neoficial. „El e mâna mea dreaptă în club, fiindcă rugăciunea lui e cea mai puternică, mai puternică decât a mea! Cel mai important om de la FCSB e Tudor!”. 

Apoi l-a provocat pe Răducan în timpul conferinței: „Narcis, ce faci acolo? Îi dai echipa de start finului Edi?”. Urma un meci cu Gaz Metan, formația lui Edward Iordănescu, finul managerului sportiv de la FCSB. Așa că Gigi a ținut să transmită în public suspiciunea că Narcis ar fi fost „turnător” pentru adversari. Gazul a câștigat acea partidă cu 4-0. 

Citește și: 

Dan Udrea, jurnalistul care de 15 ani răspunde de FCSB la Gazetă: „Nu-l compătimiți pe Narcis. Altceva frapează”

Gigi Becali, prima reacție după plecarea lui Narcis Răducan: „M-am blocat când am văzut declarațiile lui. Nu am nevoie de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
131624217670160
Geani Muraru  •  06 Noiembrie 2019, 00:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  05 Noiembrie 2019, 22:57

un om normal nu se baga intre penali si infractori si e f ciudat cum revine in fiecare meci in repr a 2 a FCSBulprima repriza conduce prada apoi in repriza a 2 a intorc ca la Ploiesti

blatistu49
blatistu49  •  05 Noiembrie 2019, 22:52

fantastic cum revine FCSBul dupa 6 etape aveau 4 puncte si acuma ciuruiesc numai Dinamo la deranjat in rest tiki taka pe fata

Vezi toate comentariile (11)
Comentează