FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Nicolae Dică a stârnit hohote de râs în platou! Comentariul făcut pe seama schimbării lui Florinel Coman: „Dar eu le dădeam bine”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 16:38

Nicolae Dică a comentat schimbarea ciudată a atacantului Florinel Coman, din meciul FCSB - Viitorul 1-1, în minutul 6 al reprizei secunde.

Declarația antrenorului a produs un moment haios într-o emisiune la TV Telekom Sport, în care invitați au fost Andrei Vochin și Nicolae Dică.

Andrei Vochin a spus că „în startul reprizei secunde, FCSB a avut 3 ocazii în 6 minute, la care participă Coman și Morais. După aceste 6 minute e scos, iar justificarea lui Teja a fost că a jucat slab, dar la pauză aveai dubii dacă a jucat slab sau nu. Eu nu mai înțeleg nimic. Teja, săracul, e într-o postură ingrată, trebuie să spună ceva, dar...”.

A intervenit moderatorul: „În situația asta s-a aflat și omul ăsta, aflat aici, de față”, trimiterea fiind către Dică. Acesta a intervenit și a avut o reacție care a generat hohote de râs în platou: „Da, dar eu măcar le dădeam bine pentru presă”.

Teja s-a bâlbâit în cazul Coman

Modul extrem de bizar în care s-a luat decizia ca Florinel Coman să fie schimbat n-a fost lămurit nici măcar de Mihai Teja. La interviul de după meci, tehnicianul FCSB-ului a fost întrebat de ce l-a schimbat atât de repede după startul reprizei secunde și, dacă avea de gând să-l mai lase să joace doar 4-5 minute, de ce nu l-a scos la pauză. Răspunsul lui Teja a fost unul halucinant.

„Nu l-am schimbat după 4-5 minute, ci l-am scos după 6 minute! Am vrut să văd cum începe repriza, n-a făcut-o bine, apoi l-am scos”. Chestionat dacă înlocuirea a avut la bază un ordin al patronului, Teja a refuzat să răspundă.

Citește și:

Gigi Becali s-a păcălit singur: l-a masacrat pe Florinel Coman, dar a fost peste Ianis Hagi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ali.bec
ali.bec  •  25 Aprilie 2019, 21:43
Postat de Sarmanul Dionis pe 25 Aprilie 2019, 17:57

daca dika tot nu antreneaza,macar sa starneasca hohote de ras !

Clownii între ei

turbozero
turbozero  •  25 Aprilie 2019, 21:12
Postat de Ion Ion Manole pe 25 Aprilie 2019, 18:16

Săracul dica il compătimește pe teja parca nu stie de unde a plecat

mai degraba cred ca plange dupa salariu la cat de des se baga in seama

0kay
0kay  •  25 Aprilie 2019, 20:08

cat de penibil . sa razi de altul , cand tu faceai acelasi lucru . slujitorul lui jiji .ca sa nu zic slugi , ca ma cenzureaza , desi in dex pt cuvantul slujitor , poti folosi sluga .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează