FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO „Un moment decisiv pentru cariera lui!” » Dică, avertizat după ce a acceptat oferta lui Becali: „Nu va fi deloc bine pentru imaginea lui”

Nicolae Dică / Sursă foto: Arhivă GSP
Nicolae Dică / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 12:18 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 13:34

Ionuț Rada (40 de ani), fost fundaș la FCSB, a împărțit în trecut vestiarul cu Nicolae Dică și-l avertizează pe tehnician că își pune în pericol cariera acceptând din nou ordinele patronului Gigi Becali. 

Azi, patronul roș-albaștrilor a anunțat că Dică va deveni noul A1 al echipei. Ionuț Rada și-ar dori ca antrenorul să aibă o poziție de neclintit în fața pretențiilor lui Becali pentru a nu-și pierde credibilitatea în fața vestiarului. 

Dică, avertizat după ce a acceptat oferta lui Becali: „Nu va fi deloc bine pentru imaginea lui”

„Eu cred că Nicolae Dică e un om cu personalitate. Revenirea lui Dică e un moment important pentru cariera lui, mă refer la modul în care va negocia, la modul în care se va impune. Dacă jucătorii încep să sesizeze unele lucruri, nu va mai avea controlul în fața echipei și nu va mai avea credibilitate

Așa s-a întâmplat și cu ceilalți antrenori. Când tu lucrezi ceva o săptămână, iar patronul vine și face schimbările la finalul săptămânii respective, jucătorii nu mai au nicio motivație pentru a juca, pentru a se concentra.

Pentru Dică, așa cum am mai spus, e un moment decisiv pentru cariera lui. Dacă se va întâmpla din nou să iasă discuții, să i se facă echipa, nu va fi deloc bine pentru imaginea lui. Asta dacă va dori să facă în continuare această meserie”, a spus Ionuț Rada, la GSP Live. 

Patronul de la FCSB nu înțelege niște lucruri sau nu vrea să le înțeleagă. Degeaba spui că sunt banii tăi și investițiile tale, dar când aduci un antrenor, trebuie să-l lași pe respectivul antrenor să facă lucrurile! Jucătorii trebuie să prindă încredere în acel antrenor, să-l asculte.

- Ionuț Rada, la GSP Live

Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat, în cadrul unei conferințe, că s-a înțeles cu Nicolae Dică și că acesta este noul antrenor al echipei.

Dică a mai antrenat-o pe FCSB în perioada 2017-2018 și are trei atuuri importante: patronul îl vede ca pe un „om cuminte”, a reuşit ultima calificare a roş-albaştrilor în grupele unei competiţii europene şi a adus un plus de 12,5 milioane de euro în conturi clubului în precedentul său mandat.

Nu voi face niciodată schimbări la pauză. Ăsta este unul dintre aspectele pe care vreau să le discut marți cu domnul Becali. De data aceasta, mi s-a părut foarte deschis.

- Nicolae Dică, la Orange Sport

Citește și alte știri de actualitate:

Compromisul pe care Nicolae Dică susține că nu-l va face la FCSB: „Niciodată nu se va întâmpla așa ceva!”

Mustață, mesaj pentru Dică: „Ca să fim total de partea lui, asta trebuie să facă” » Radical cu jucătorii: „Dacă nu se califică, să se lase”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sorine
sorine  •  26 Iulie 2022, 16:37

In ultima zi am citit 'jde articole,care mai de care mai obraznice,in goana dupa,,senzational"si ,,News alert" despre ce greseala face Dica,isi va periclita cariera (care cariera),va fi ,,***",toti bagaretii in seama singuri,isi dau cu parerea,si dau sfaturi pe care nu li le-a cerut nimeni!! Este o vorba romaneasca: ,,Calul moare de drum lung,si prostul de grija altuia"! Am zis!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează