FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Compromisul pe care Nicolae Dică susține că nu-l va face la FCSB: „Niciodată nu se va întâmpla așa ceva!”

Nicolae Dică / Sursă foto: Arhivă GSP +8   FOTO
Nicolae Dică / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 09:38 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 12:46

Nicolae Dică este noul antrenor al celor de la FCSB, mutarea fiind anunțată azi de patronul Gigi Becali. Antrenorul dă asigurări că, sub comanda sa, roș-albaștrii nu se vor găsi în ipostaza de a face patru schimbări la pauză, cum s-a întâmplat cu Rapid.

După ce a devenit o certitudine că Nicolae Dică e principala variantă pentru postul lăsat vacant de Toni Petrea, antrenorul a oferit o declarație curajoasă în studioul unei televiziuni de sport. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani spune că nu va fi sub nicio formă de acord cu mofturile lui Gigi Becali.

Nicolae Dică: „Nu voi face niciodată patru schimbări la pauză”

Nu voi face asta niciodată. Ăsta este unul dintre aspectele pe care vreau să le discut marți cu domnul Becali. De data aceasta, mi s-a părut foarte deschis”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport. 

Toni Petrea şi-a dat luni demisia, iar Gigi Becali îl vrea pe Nicolae Dică în locul său. Cel care a mai antrenat-o pe FCSB în perioada 2017-2018 are trei atuuri: patronul îl vede ca pe un „om cuminte”, a reuşit ultima calificare a roş-albaştrilor în grupele unei competiţii europene şi a adus un plus de 12,5 milioane de euro în conturi clubului în precedentul său mandat.

Dică a fost în luni seara la palatul lui Gigi Becali, unde a negociat cu acesta venirea sa la FCSB. Dică a dezvăluit că s-a pus de acord, în mare parte, cu finanțatorul roș-albaștrilor, urmând ca astăzi să discutate ultimele detalii.

Becali e dezamăgit de Neubert, dar îl va costa să scape de el » Ce sumă ar trebui să-i plătească
FCSB
Becali e dezamăgit de Neubert, dar îl va costa să scape de el » Ce sumă ar trebui să-i plătească

Cu Rapid, Gigi Becali a revenit la vechile obiceiuri: 4 schimbări la pauză!

Surclasată de Rapid în prima repriză a derby-ului din Giulești (0-2), FCSB a ieșit transformată radical de la cabine. Dacă exprimarea a rămas una îndoielnică, roș-albaștrii au punctat la capitolul noutăților din teren.

Nu mai puțin de patru schimbări a efectuat Toni Petrea la pauza meciului, în ceea ce a reprezentat mai degrabă o meteahnă obișnuită a patronului Becali.

Cine au fost cei „sacrificați?” Florinel Coman, Oaidă, Edjouma, dar și fundașul central Bouhenna, cel care a rezistat doar o repriză la primul meci oficial în tricoul roș-albaștrilor. În locul lor au fost trimiși în teren Tavi Popescu, inițial pedepsit și lăsat pe bancă în prima repriză, Adrian Șut, estonianul Joonas Tamm și polivalentul Darius Olaru.

+4 FOTO

VIDEO Cum a caracterizat Dumitru Dragomir jocul lui FCSB din meciul cu Rapid: „Haos total!”

Citește și alte știri despre FCSB:

S-a prăbușit complet » Tavi Popescu n-a fost așa de slab nici când a debutat!

Nicolae Dică, gata de revenirea la FCSB: „În mare parte ne-am înțeles!” » Când va fi discuția decisivă cu Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
Rapid1923
Rapid1923  •  27 Iulie 2022, 09:21

Dupa lupte seculare de o vara si dupa ce a inceput campionatul incep sa apara valorile: Dica si Radoi. Incep sa fie curtati.

Rapid1923
Rapid1923  •  27 Iulie 2022, 09:10

Dupa lupte seculare de o vara si dupa ce a inceput campionatul incep sa apara valorile: Dica si Radoi. Incep sa fie curtati.

dobrin
dobrin  •  26 Iulie 2022, 16:25
Postat de Barna pe 26 Iulie 2022, 13:57

Dacà vorbim de valoare, Gigi putea sa-l aducă la fel de bine antrenor și oe Rareș Bogdan de la Bruxelles! Alt supus ideal!÷)

O!, de-ar avea Rares Bogdan licenta Pro...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează