FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, gata de revenirea la FCSB: „În mare parte ne-am înțeles!” » Când va fi discuția decisivă cu Becali

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 23:50 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 00:02

Nicolae Dică (42 de ani) a oferit primele detalii după negocierea cu Gigi Becali pentru preluarea postului de antrenor la FCSB.

Tehnicianul a fost în seara aceasta la Palat, unde a negociat cu Gigi Becali venirea la FCSB. Acesta a dezvăluit că s-a pus de acord, în mare parte, cu finanțatorul roș-albaștrilor, urmând ca mâine să discutate ultimele detalii.

Prima schimbare pe care Nicolae Dică ar face-o în echipa de start a celor de la FCSB: „Așa îi câștigi pe amândoi”
FCSB
Prima schimbare pe care Nicolae Dică ar face-o în echipa de start a celor de la FCSB: „Așa îi câștigi pe amândoi”

„Mă bucur că am primit foarte mesaje de la foarte mulți suporteri, de la șeful galeriei, care își doresc să vin. A contat foarte mult. Am avut și dimineață o discuție la telefon cu nea Gigi, acum, seara, ne-am văzut, am discutat față în față și am pus niște lucruri la punct, care pentru mine sunt interesante. Sunt ok, e ceea ce îmi doream. 

A mai rămas pentru mâine să discutăm niște lucruri. În mare, da, ne-am înțeles. Mie mi s-a părut Gigi Becali mai deschis, mult mai deschis decât data trecută. Vom vedea mâine. 

Au fost și lucruri la care nu ne-am înțeles, da, dar mi-a dat foarte multă încredere că voi lăsa să fac lucrurile cum trebuie. Așa cum am spus când am plecat, îmi doresc să îmi pun lucrurile în practică”, a declarat Dică la Orange Sport. 

Dică, ultimul care a dus-o pe FCSB în grupe și în primăvară europeană

Pe plan extern, FCSB s-a comportat cel mai bine în ultimii ani sub comanda lui Nicolae. În prima vară după ce a preluat echipa, el a calificat-o în play-off-ul Champions League, după ce a trecut de Viktoria Plzen.

A pierdut „dubla” cu Sporting Lisabona, după ce reușise un 0-0 în Portugalia. Apoi, în grupa din Europa League, care a însemnat și ultima prezență a FCSB-ului într-o grupă a unei competiții europene, roș-albaștrii au reușit calificarea în primăvară.

Unde adversară a fost Lazio, pe care Dică a reușit să o învingă pe Arena Națională, scor 1-0, probabil cel mai de valoare rezultat obținut de piteșteanul în vârstă de 41 de ani.  Accesarea primăverii europene cu Dică a fost singura astfel de ipostază pe care FCSB a mai bifat-o de la campania formidabilă pe care a avut-o Reghecampf în 2012-2013, când a jucat optimi de finală în Europa League.

Citește alte știri din Liga 1:

Gabi Tamaș trage un semnal de alarmă după un nou eșec al Petrolului: „Trebuie să jucăm mai pragmatic! Dacă facem spectacol, retrogradăm”
UTA - Petrolul 2-0
Gabi Tamaș trage un semnal de alarmă după un nou eșec al Petrolului: „Trebuie să jucăm mai pragmatic! Dacă facem spectacol, retrogradăm”
MM Stoica, după ce FCSB a fost învinsă în Giulești: „Rapid, un adversar foarte modest!”
RAPID - FCSB 2-0
MM Stoica, după ce FCSB a fost învinsă în Giulești: „Rapid, un adversar foarte modest!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
Alex1965
Alex1965  •  26 Iulie 2022, 12:27

Cei care sunteti atat de sarcastici si acuzatori in afirmatii cred ca pentru salariul lui Dica ati fi gata sa-i pupati papucul lui Gigi Becali in fiecare zi sau poate de 2-3 ori pe zi.Asa ca va rog sa lasati sarcasmul la o parte.

xv478Gv
xv478Gv  •  26 Iulie 2022, 11:19
Postat de klaudiumosoiu pe 26 Iulie 2022, 05:39

PACAT de Dica. O sa fie un ,,antrenor,, maaaare. Hahahahaaaa si mai ales cuminte. Dar nu poti sa judeci oamenii care muncesc pentru bani ............ iar banii lui Becali sunt multi. Doar demnitatea se pierde ........... cui nu-i pasa, ce poti sa-i ceri ?? ALT ATARNATOR.

SLUGĂ A FOST SLUGĂ O SĂ FIE DIN NOU. ANTRENOR DE MÂNA A DOUA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Gigistul
Gigistul  •  26 Iulie 2022, 09:09

Vad pe aici multi moralisti care vorbesc de demnitate. Pun pariu ca daca v-ar pune nea Gigi si un sfert din cat le pune pe masa la Petrea sau la Dica, v-ati angaja ca antrenori la FCSB cu ochii inchisi si ati fi ascultatori si cu telefonul dat tare sa se auda si lipit de ureche. Ce sa faca Dica? Ii place fotbalul, de un an nu a mai antrenat pe nimeni, cel mai probabil ofertele de la arabi lipsesc cu desavarsire, ca la nationala a stat doar ca secund si rezultatele acolo stim care au fost. E cea mai buna optiune pentru el, fiind singura.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează