FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Reacția lui Dică în direct, când a fost întrebat despre fotbalistul mazilit de Gigi Becali: „Nu vreau mofturi!”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 17 august 2022 12:58 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 13:22

Întrebat despre decizia de mazilire a fundașului central Rachid Bouhenna (31 de ani), anunțată astăzi de patronul Gigi Becali, Nicolae Dică (42), antrenorul de la FCSB, a sugerat că stoperul algerian i-ar fi reproșat numărul de minute jucate în acest început de sezon. 

„Avem doar doi fundași centrali (n.r. - Tamm și Dawa). Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Meciul cu Chindia a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. - Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!»”, a „tunat” Gigi Becali în această dimineață, un anunț care a încheiat, practic, aventura lui Bouhenna la FCSB. 

Întrebat despre acest aspect la conferința de presă premergătoare meciului cu Viking de joi, antrenorul Nicolae Dică a susținut că decizia ca Bouhenna să fie tras pe linie moartă a fost una comună, luată alături de patron și managerul general Mihai Stoica.

Pe deasupra, Dică a sugerat că Bouhenna s-ar fi plâns de numărul de minute pe care i l-a oferit în acest început de sezon. 

David Popovici s-a retras din finala de la 400 de metri liber! Informații de ultimă oră obținute de trimișii speciali ai Gazetei la Roma
CE DE ÎNOT
David Popovici s-a retras din finala de la 400 de metri liber! Informații de ultimă oră obținute de trimișii speciali ai Gazetei la Roma

Nicolae Dică, în cazul Bouhenna: „Am decis să căutăm alt fundaș central. Nu vreau mofturi”

„Începem să căutăm fundaș central, da. Bouhenna este accidentat acum, după meciul cu Chindia. A avut probleme și înainte și am decis împreună cu patronul și cu MM să căutăm alt fundaș central. 

Îmi doresc ca jucătorii să fie pregătiți, indiferent de competiție și de cât joacă. Nu vreau jucători care să facă mofturi la antrenament sau la jocuri, când intră sau când schimbați. Pentru mine sunt foarte importanți jucătorii de pe bancă.

Am nevoie de jucători care să intre și să facă diferența. Nu vreau jucători supărați că joacă în campionat, dar nu în Europa. Sau invers. Sau că au fost pe bancă și au jucat doar 20 de minute. Sau că nu au jucat deloc, pentru că este posibil ca peste două jocuri să am nevoie de ei și nu vor fi pregătiți.

Nu spun doar de Bouhenna, ci în general. Jucătorii știu asta, i-am avertizat”, a precizat Dică. 

Bouhenna a greșit decisiv în cel mai recent meci al roș-albaștrilor, 3-2 cu Chindia, unde a avut o prestație notată cu 4 în Gazeta Sporturilor. Adus gratuit de la CFR Cluj, algerianul a adunat doar 4 apariții pentru FCSB.

Mai multe știri din Liga 1: 

Plan fantezist anunțat de Gigi Becali, după ce a bătut recordul la vânzarea de bilete: „Nu se mai poate cu 50.000 de oameni la FCSB! Știți ce mi-a venit în cap?”

S-a săturat că nu l-a băgat Hagi! Gică Popescu și-a luat fiul și l-a transferat la alt club din Liga 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
paolo12
paolo12  •  17 August 2022, 15:49
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 17 August 2022, 13:52

=))))))) sa radem de fc fcsb

6-0!

zorrozabal
zorrozabal  •  17 August 2022, 15:41

Ca in ce privește reacția FRF sau a Ligii...nici o nadejde!

zorrozabal
zorrozabal  •  17 August 2022, 15:40

Jucatorii iși merita soarta-daca semneaza câte un maldar de „contracte in alb”!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează