FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A primit „tratamentul Becali” și acum îl sfătuiește pe Keșeru: „După 2-3 etape, nu mai eram în lot. Asta am făcut”

Claudiu Keșeru, FCSB // foto: Imago Images
Claudiu Keșeru, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 08:04 / Actualizat joi, 24 martie 2022 08:19

Nicolae Dică (41 de ani), fost jucător ofensiv la FCSB în două rânduri, 2004-2008, apoi în 2011, îl sfătuiește pe Claudiu Keșeru (35) să continue să se antreneze și să fie pregătit să dea totul atunci când staff-ul va apela la serviciile sale. În trecut, Gigi Becali i-a aplicat și lui Dică tratamentul caracteristic.

Nicolae Dică, fost jucător important la FCSB, a comentat situația lui Claudiu Keșeru. Atacantul în vârstă de 35 de ani a revenit la echipa lui Gigi Becali în vara lui 2021, a fost o prezență constantă pe teren la început, dar apoi a fost tras pe linie moartă de patron.

Nicolae Dică, fost jucător care s-a confruntat la rândul său cu capriciile lui Gigi Becali, îl sfătuiește pe Keșeru să rămână profesionist la antrenamente și să dea totul în eventualitatea în care mai primește o șansă.

Gigi, tu știi măcar ce ai în curte? » „Perla” Academiei FCSB și-a ciuruit astăzi marea rivală, sub privirile lui MM Stoica
FCSB U15 - DINAMO U15
Gigi, tu știi măcar ce ai în curte? » „Perla” Academiei FCSB și-a ciuruit astăzi marea rivală, sub privirile lui MM Stoica

Nicolae Dică, care a primit „tratamentul Becali” în trecut, îl sfătuiește pe Keșeru

„Am fost și eu în această situație în 2011, când m-am întors la Steaua. După 2-3 etape nu mai eram în lot. A venit un moment apoi când domnul Cârțu m-a introdus și am reușit să marchez două goluri, în meciul cu Bistrița.

Se poate întâmpla orice. Eu am continuat să mă antrenez, să-mi văd de treabă, am fost serios și când a fost nevoie de mine am intrat și am marcat.

Claudiu trebuie să se antreneze, chiar dacă nu va mai juca până la sfârșit este important să se antreneze, să fie sănătos. Important este ca atunci când i se va oferi șansa, să joace foarte bine.

Am văzut că atunci când a intrat pe teren, că a jucat 10 minute sau 80, a dat totul pe teren. Ăsta este un lucru important”, a spus Dică la Telekom Sport.

Mai știți ce mi-a spus Becali după cele două goluri? Că au fost marcate ușor, că le-ar fi înscris și el.

- Nicolae Dică

Gigi Becali s-a „înmuiat” în cazul Claudiu Keșeru: „Mai primește o șansă”

Deși anunțase că atacantul în vârstă de 35 de ani nu va mai juca deloc pentru FCSB, Becali a revenit miercuri asupra hotărârii, în urma unei discuții pe care a avut-o cu Keșeru:

„M-am întâlnit cu el. I-am spus: «băi, o să mai primești șanse». I-am spus că prima dată când a venit era bombă, putea juca la orice echipă. După, nu mi-a mai plăcut. A zis că și-a revenit.

O să mai primească o șansă. Poate avem nevoie de el. E posibil. El nu știu ce mi-a zis, de o accidentare, ceva cu gheață, în Antalya. Acum ar fi bine”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Academica Clinceni nu acceptă depunctarea și acuză jocuri de culise: „Nu trebuie să o ajute nimeni pe Dinamo”

CSU Craiova n-a fost inspirată în mercato » Cel mai scump transfer e cel mai slab!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mehighms
mehighms  •  24 Martie 2022, 15:47
Postat de paroi pe 24 Martie 2022, 09:37

Cu FC FCSB au semnat, portia de umilinte si-au asigurat.

frustratule

paroi
paroi  •  24 Martie 2022, 09:37

Cu FC FCSB au semnat, portia de umilinte si-au asigurat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează