FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FCSB nu renunță și amenință Steaua cu procese: „Avem un avocat foarte bun! Cum să dai bani în Liga 4 când Steaua face performanță în Liga 1?”

Fanii FCSB vor echipa pe Ghencea +9   FOTO
Fanii FCSB vor echipa pe Ghencea

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 14:26

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, continuă războiul cu CSA Steaua privind stadionul Ghencea și dreptul de folosință al acestuia.

După ce a anunțat că este gata să facă un protest uriaș pentru că FCSB nu este lăsată în Ghencea, Mustață spune acum că va sesiza instituțiile statului și cred că MApN poate avea partea de un proces dacă o refuză pe FCSB.

„Avem un avocat foarte bun care se ocupă de această ligă a suporterilor. Cu siguranță vom face demersurile necesare către Ministerul Sportului și către Ministerul Dezvoltării. Nu poate să intervină nimeni. Noi avem un conflict cu Steaua, cu secția de fotbal. Nu cu MApN

Va fi o discriminare dacă nu vom juca noi acolo, dar i se va da voie altei echipei. Nu cred că cineva poate face asta. Cei de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării s-au sesizat deja pentru că s-a spus ca FCSB nu are voie în Ghencea. E eronat! Baza e făcută din bani publici și trebuie întreținută. Faptul că refuzi o echipă și refuzi niște bani e de competența altor instituții, care trebuie să vadă cum gestionezi bani.

Cu această pandemie, nu știu cum Armata va mai investi în Liga 4, vine această criză financiară pentru toată lumea. Cum să investești milioane în Liga 4 când Steaua din Liga 1 îți aduce performanță și bani? Să bagi atâtea milioane în Liga 4 va produce un impact urât. Vom juca pe Ghencea pentru că acest stadion este făcut din bani publici și toată lumea are dreptul să-l folosească ”, a declarat Mustață la Pro X.

„De ce nu se vorbește de faptul că Becali a luat echipa de la Păunescu, nu de la Armată? Talpan era în loja lui Becali la meciuri. De ce Talpan nu a spus în 2003 că nu e Steaua?” 
Gheorghe Mustață

Stadion Ghencea, caracteristici: 

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

FOTO. Imagini de la Stadionul Ghencea

+5 FOTO

VIDEO. Cum arată stadionul Ghencea

Citește mai multe știri despre Steaua: 

Steaua, amenințată cu excluderea din campionat din cauza declarațiilor lui Talpan! Documentul EXPLOZIV trimis de AMFB

Reacție dură după ce Talpan și Petrache au interzis FCSB pe noile stadioane: „Niște satrapi care decid pe banii publici! Băi, nu vreți să vă faceți voi stadioane?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
romeverest
romeverest  •  26 Mai 2020, 18:57

Iara cine a ajuns sa ne dea lectii despre respectarea legii !! Un infractor si puscarias notoriu care nu a reapectat in viata lui vreo lege !! Ce sa faca aceasta liga a suporterilor Fcsb-lui ? Cine ii va baga in seama ? Stadionul este facut din bani publici si administrat de Ministerul Apararii !! Ce treaba are echipa particulara a cetateanului Becali cu acest minister ?? Niciuna !!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Mai 2020, 18:15

desi nu ma indentific cu acest personaj,si am fost in galerie,el era atunci asa zis sef,de multe ori are dreptate,asta e adevarul gol golut,talpan in 2003 era in loja,atunci era cu extraterestrii,se schimba adevarul cum vor unii ?? fcsb e steaua si punct

davveroire
davveroire  •  26 Mai 2020, 17:51
Postat de guimaraes1.0 pe 26 Mai 2020, 17:34

bravo acum inchide chepengul

hai ,mai plange pe la gsp mosule!:))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează