FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

EXCLUSIV Comparat cu Florea Dumitrache și Hagi, Octavian Popescu e atenționat: „E cea mai mare greșeală! E important cum se dezvoltă de acum încolo”

Octavian Popescu a impresionat la FCSB în acest sezon / Sursă foto: GSP +49   FOTO
Octavian Popescu a impresionat la FCSB în acest sezon / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2021 11:00 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 12:31

Marius Croitoru, tehnicianul lui FC Botoșani, a prefațat la GSP Live duelul cu FCSB de duminică. Acesta a comentat și ascensiunea lui Octavian Popescu (18 ani), unul dintre cei mai în vogă fotbaliști din Liga 1, cel pe care Gigi Becali și-ar dori să-l vândă cu zeci de milioane de euro. 

  • FC Botoșani - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport!

Chiar dacă puștiul se numără printre remarcații săi, Marius Croitoru nu încurajează comparațiile îndrăznețe pe care diverși oameni din fotbal le-au făcut în ultima perioadă. Cornel Dinu, fost mare jucător al lui Dinamo, l-a comparat pe Tavi Popescu cu Florea Dumitrache, în timp ce Gigi Becali a spus despre el că „va fi al doilea geniu al României, după Hagi”.

Marius Croitoru, despre Octavian Popescu: „E important cum se dezvoltă de acum încolo”

„Nu ne luăm măsuri de precauție împotriva unui singur jucător. Ei au mulți fotbaliști care pot face diferența, trebuie să avem grijă de toți. 

Aceste comparații sunt cea mai mare greșeală! Este un talent, dar cei care se ocupă de el trebuie să-l ajute să se dezvolte și să ajungă un bun național. E prea devreme să vorbim. E clar că are un viitor frumos în față, dar e important cum se dezvoltă de acum încolo. Domnul MM are destulă experiență și destulă valoare încât să nu-l lase să facă pași greșiți. Cred că Octavian Popescu e suficient de matur, iar cei de acolo îl sfătuiesc bine și îl ajută să fie ancorat în realitate”, a spus Croitoru, la GSP Live. 

Popescu promite foarte mult. Are gamba puţin mai lungă, îmi aminteşte de siguranţa în posesia mingii la picior în viteză a lui Dumitrache.
 - Cornel Dinu, în ianuarie 2021

+45 FOTO

Marius Croitoru, despre suspiciunile de la Botoșani - FCSB

Marius Croitoru garantează că nu există nicio relație specială cu adversarii din etapa următoare: „De când sunt eu antrenor avem o victorie, două egaluri și două înfrângeri în meciurile cu FCSB, deci care ar fi motivul pentru bănuieli? Serios, cred că persoanele care ne suspectează de ceva nu gândesc prea mult!”. 

Antrenorul a explicat recent și afacerile pe care le-a derulat FC Botoșani cu Becali: „Scopul nostru e să promovăm jucători și să-i vindem, iar Gigi și-a permis să plătească cel mai mult pentru fotbaliștii pe care i-a vrut. Pentru noi ar fi convenabil să mai existe încă două, trei cluburi capabile să cumpere jucători, că așa am încasa mai mulți bani. Când am primit oferte din alte părți, le-am vândut și altora. Bordeianu, Burcă, Golofca au mers la CFR, pe Ofosu și pe Câmpanu i-a luat Craiova, așa că nu facem afaceri doar cu FCSB”. 

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO EXCLUSIV » Ofertă de 1 milion de euro pentru un jucător din Liga 1: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”

EXCLUSIV Marius Croitoru a răbufnit la adresa arbitrilor: „Cum să nu țip? Doar așa intrăm în normalitate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  26 Februarie 2021, 13:55

Mai terminati odata, este chiar atat de greu sa stati macar o zi fara sa faceti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează