FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, prima reacție după ce a aflat că Octavian Popescu ar fi monitorizat de Juventus: „Doar așa îl dau! O să vedeți, nici cu Man nu m-ați crezut”

Octavian Popescu (18 ani, mijlocaș ofensiv) este în centrul atenției la FCSB, iar tânărul ar fi deja monitorizat de Juventus.
Octavian Popescu (18 ani, mijlocaș ofensiv) este în centrul atenției la FCSB, iar tânărul ar fi deja monitorizat de Juventus.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 18:51 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 19:22

Octavian Popescu (18 ani, mijlocaș ofensiv) este în centrul atenției la FCSB, iar tânărul ar fi deja monitorizat de Juventus.

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Dan Filoti: „Concret, Juventus (oamenii de acolo influențați fiind și de reușita cu Drăgușin) îl monitorizează intens și nu ar fi exclusă o mutare spectaculoasă. «Demult nu i-am mai văzut atât de entuziasmați și de la Pogba încoace nu am văzut un raport mai bun despre un tânăr fotbalist. Când consideră că au descoperit un talent de asemenea calibru nu se uită la bani». Pasajul e extras dintr-un dialog cu un fost jurnalist italian cu experiență de la Torino, bun cunoscător al fenomenului Juve”.

Gigi Becali, prima reacție după ce a aflat că Octavian Popescu ar fi monitorizat de Juventus: „Doar așa îl dau! O să vedeți, nici cu Man nu m-ați crezut”

FCSB. Gigi Becali: „Nimeni nu poate să-l cumpere acum pe Octavian Popescu!”

În replică, Gigi Becali, patronul FCSB, se ține tare și afirmă că Popescu este de neprețuit în acest moment. „La ora asta, nu poate nimeni să-l cumpere pe Octavian Popescu. Oricum, eu fără un procent de 20-25% nu-l dau. În plus, prețul lui de acum este de 20 - 25 de milioane. Știu ce zic. Lumea nu m-a crezut nici când am vorbit despre Man. De aceea, e mai bine să-mi văd eu de ale mele. S-ar putea să nu-l dau deloc. O să vedem”, a declarat Becali pentru digisport.ro.

Octavian Popescu, cel mai tânăr marcator al sezonului din Liga 1

Octavian Popescu a stabilit scorul final în FCSB - Poli Iași, 3-1, și a devenit cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1! Mijlocașul confirmă meci de meci la FCSB. Runda trecută a oferit o pasă decisivă și a reușit primul gol, cu un șut bine plasat, după ce l-a evitat elegant pe Sorin Bușu.

Cei mai tineri marcatori ai sezonului din Liga 1

JucătorEchipăData nașterii
Octavian PopescuFCSB27.12.2002
Andrei IstrateFCSB15.03.2002
Luis NițuGaz Metan30.05.2001

FCSB. Octavian Popescu, lăudat de Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru

Este polivalent, are calitate, s-a adaptat bine și în poziția de extremă. Dar cred că inter este poziția perfectă pentru el, să vină mereu cu fața la poartă. Pentru mine este un mare câștig. Copilul are noroc și că lucrează cu Neubert
- Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

Uite că uşor, uşor, s-ar putea să-l vedem şi pe el. Atenţie, e foarte tânăr, are timp să înveţe lucruri. Uitaţi-vă unde-i mingea, tot timpul aproape de picior. Cred că golul ăsta îl va ajuta, cred că va marca mai multe goluri. Sper să o facă, e foarte tânăr încă. Dar ce face, ce joacă, e de-a dreptul... Chiar vrei să te uiţi la FCSB. Joacă un fotbal bun
- Basarab Panduru, la Telekom Sport

Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cornel Dinu, fascinat de Moruțan: „E magician!” + Ironizează un fotbalist din Liga 1: „Zici că e vânător de balene”

Toni Petrea pune presiune înaintea derby-ului cu Dinamo: „Cu orice preț!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
parpalache
parpalache  •  03 Februarie 2021, 07:53

Face parte din regia„afacerii Octavian Popescu”?Dirijata de„don Giovani”?Asa cum zicea cineva,se poate paria la sigur ca jucatorul scos la vanzare va da cel putin un gol pe meci,ca sa ajunga la vreo 20 pana la mercato din vara!Cum?Dupa aceiasi reteta aplicata la„afacerea Man”!Adica fundasi care se transforma in„insotitori”-care sunt mai caposi are grija arbitrul de ei sa-i trimita pe banca sa mai reflecteze-tusieri care nu semnalizeaza ofsaidurile,„centrali cu penalty-urile la ei si cu caronase rosii(in compensatie)pentru adversari si...bani!Vorba aia,ca sa faci bani trebuie sa bagi bani!Cate un„ziarist”de la vreun site obscur din Italia cate anunta ca Juventus sau Milan „il monitorizeaza”non stop pe copil!Mai ceva ca SRI pe Olgutza Vasilescu in timpul lui Basescu!

mereugigist
mereugigist  •  02 Februarie 2021, 21:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwick
johnwick  •  02 Februarie 2021, 21:15
Postat de persanu pe 02 Februarie 2021, 21:13

Alooo spunea de Man că il da cu 70 de milioane. Alooo. Gutumanii. Credincioșii. Alooo. Si Coman la fel. Nici n-am citit articolul, mă întreb oare de unde știe Filloti ca e urmărit Popescu :))) ia zis Manea a? :))))))) Si entuziasmati auzi. Ăia cumpără zeci de jucători anual si acu sunt entuziasmați îl i-au pe Maradon al 3lea din Carpați.

e vezi, ăsta e cusurul tău, nu citești :)) da măcar la ce faci copy paste, la comandă, citești? :)))))

Vezi toate comentariile (57)
Comentează