FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, exuberant în direct! Octavian Popescu, comparat cu Ansu Fati: „Ce, e mai bun Fatai ăsta?” :D

Ansu Fati e starul în ascensiune de la Barcelona / foto: Guliver/Getty Images
Ansu Fati e starul în ascensiune de la Barcelona / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 10:44 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 16:20

Gigi Becali (62 de ani) a renunțat la perioada de tăcere, revenind la vechiul obicei de a-și lăuda excesiv jucătorii la TV. A venit rândul puștiului Octavian Popescu (18 ani) să fie comparat cu un star din fotbalul internațional. 

Într-o declarație extrem de îndrăzneață, Octavian Popescu a fost comparat de patronul său cu Ansu Fati, vedeta de doar 18 ani a Barcelonei, despre care specialiștii spun că va călca pe urmele lui Leo Messi. Patronul celor de la FCSB a avut însă dificultăți în a pronunța corect numele mijlocașului spaniol.

Becali: „E Ansu Fati mai bun decât Octavian Popescu?”

„Olaru, Moruțan, Coman, Tănase și Tavi Popescu nu au cum să lipsească de la națională. Avem o echipă care se bate cu orice selecționată a lumii. Ei încă sunt copii, să le zicem adolescenți. Păi Ansu Fatai este mai bun ca Tavi Popescu? Nu este! Viitorul va demonstra că Tavi Popescu va fi o valoare mai mare a Europei, la fel ca Ansu Fatai. 

Un sfert din Messi îl am, mă refer pe Moruțan. Ca Messi nu se va naște niciodată. Este maximum. Messi este cât toți la un loc: Pele, Ronaldo, Maradona”, a declarat Gigi Becali în acestă dimineață, la PRO X. 

Gigi Becali, exuberant în direct! Octavian Popescu, comparat cu Ansu Fati: „Ce, e mai bun Fatai ăsta?” :D
Octavian Popescu

Ansu Fati, urmașul lui Messi la Barcelona 

Ansu Fati e considerat urmașul marelui Messi la Barcelona. La 18 ani, puștiul minune al catalanilor deja marchează goluri importante pentru trupa blaugrana și este fi un om important pentru Ronald Koeman în acest sezon. În 43 de meciuri jucate pentru Barca în toate competițiile, Ansu Fati a înscris 13 goluri. 

Gigi Becali, exuberant în direct! Octavian Popescu, comparat cu Ansu Fati: „Ce, e mai bun Fatai ăsta?” :D
Ansu Fati

„Încerc să profit la maximum de fiecare șansă și să progresez în fiecare zi, învățând în continuare de la colegii mei. E un vis să fiu alături de Messi. De mic aveam acest vis, iar acum îl trăiesc”, spunea Ansu Fati după un meci al Barcelonei.

80 de milioane de euroe cota de piață a lui Ansu Fati, conform Transfermarkt. Octavian Popescu valorează 350.000 de euro

400 de milioane de euroeste clauza de reziliere a lui Ansu Fati (are un acord până în 2024)

Octavian Popescu, copil-minune sau promisiune falsă?

Mijlocașul Octavian Popescu (19 ani) a jucat impresionant la primele lui apariții în Liga 1, apoi randamentul său a scăzut. A rămas cu un gol în 21 de partide și de șase meciuri nu a mai realizat nimic important pentru FCSB.

Odată cu plecarea lui Man, Popescu devenise titular de bază, nu mai era doar un tânăr bun de folosit în situațiile în care absenta vreunul dintre oamenii importanți. Becali l-a mutat de pe partea stângă pe partea dreaptă a atacului, apoi l-a readus pe stânga. Mutările nu l-au ajutat pe Octavian să mai impresioneze în vreun fel. De șase meciuri nu a mai înscris, nu a mai pasat decisiv.

Octavian Popescu încă nu se știe care e postul lui 

Popescu a fost utilizat ca extremă stânga și a jucat foarte bine. Apoi a trecut pe dreapta, în locul lui Man. Ilie Dumitrescu crede că niciuna dintre soluții nu e ideală: „Cel mai bun randament l-ar avea ca inter, mijlocaș ofensiv în 4-3-3". Tănase, Oaidă, Moruțan, Olaru sunt fotbaliștii pe care FCSB i-a folosit cel mai des în pozițiile de mijlocași ofensivi.

VIDEO Toni Petrea a explicat de ce a împărțit lotul în două, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Avem lista asta de jucători”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP: Octavian Popescu, copil-minune sau promisiune falsă? » Favoritul lui Becali s-a stins după un început impresionant în Liga 1

Vă mai aduceți aminte de Robert Vâlceanu și Vlad Mihalcea? Ce s-a ales de „perlele” irosite la FCSB: „Mi-a spus MM că e «bombă»!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  13 Martie 2021, 19:29

Lasati-l pe gugustiuc sa abereze in suc propriu. Scoate niste aberatii ca ar trebui angajat la un ziar.

romeverest
romeverest  •  13 Martie 2021, 19:10

Asta nu are nicio treaba cu fotbalul !! Cum sa-l compari pe Popescu, care si in meciul de azi a fost modest, cu talentatul Ansu Fati ?? Ce sa mai vorbim despre cea de-a doua comparatie, cea referitoare la Messi care este cat toti la un loc, adica Pele, Ronaldo si Maradona !! Aici are o scuza !! A lipsit mult de la scoala pentru ca trebuia sa mearga cu oile la pascut, nu a avut de mic televizor si nu avea cum sa-i vada la televizor pe acesti mari fotbalisti !! De altfel, pana sa-l ia Hagi pe langa el, ciobanasul asta nici nu stia cum se joaca acest sport !! Sarac cu duhul !!

dobrescum204
dobrescum204  •  13 Martie 2021, 17:22

Las' că s-a văzut azi ce ştie "perla" puşcăriaşului. Faulturi grosolane, tupeu la arbitru, cartonaş galben, cotonogit ! Curat speranţă, nene Iancule !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează