FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Moruțan, ochit de două cluburi din Bundesliga » Începe asaltul pentru „perla” lui Becali!

Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu la FCSB, foto: Imago
Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu la FCSB, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 19:21 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 20:50

Olimpiu Moruțan (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui FCSB, ar fi intrat pe lista a două cluburi importante din Bundesliga.

Conform Sky Germania, Bayer Leverkusen și Hoffenheim îl monitorizează atent pe Moruțan și iau în calcul să-l transfere în vară. De asemenea, sursa citată informează că alte 3 cluburi importante din Europa - Porto, Galatasaray și Inter - se interesează de playmaker-ul liderului din Liga 1.

  • Leverkusen se clasează în acest moment pe locul 6 în Bundesliga, poziție care ar califica-o la finalul sezonului în Conference League.
  • După 26 de etape, Hoffenheim este poziționată la mijlocul clasamentului în Germania (30 de puncte).

Pentru Moruțan vreau 20 de milioane de euro
Gigi Becali, patron FCSB, în urmă cu o zi

Olimpiu Moruțan, o decepție la Euro U21

Cea mai mare dezamăgire de la Campionatul European de tineret poartă în mod clar numele lui Olimpiu Moruțan, mai ales că forma lui de la FCSB era una fantastică.

Oli reușise un sezon incredibil de bun, cu cifre ieșite din comun pentru un fotbalist de numai 21 de ani: 16 goluri produse în Liga 1, o formă fizică deosebită, plus anumite meciuri în care InStat l-a plasat la același nivel cu cei mai mari fotbaliști din campionatele tari.

Moruțan a fost însă slab spre foarte slab în Ungaria. Nu a prins în nici unul dintre cele 3 meciuri top 3 cei mai buni jucători, iar clasamentul final îl plasează abia pe locul 10, fiind doar la 75% din cât a arătat, de exemplu, Andrei Ciobanu, din perspectiva Indexului InStat.

VIDEO » Ovidiu Stîngă o vede pe FCSB favorită în duelul contra Craiovei: „Se plâng de 5 luni de absența unui jucător”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali vrea să profite de schimbarea comandantului de la CSA Steaua: „Cred că va spune «nu semnez». Greșesc?”

Replică dură, după ce a auzit cât cere Becali pe Moruțan: „El e liber, nu lider! N-are cum să coste peste suma asta”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (127)
ripensistu
ripensistu  •  02 Aprilie 2021, 17:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

siriussirius
siriussirius  •  02 Aprilie 2021, 16:25

Avind in vedere.forma deosebita ( de slaba ! ) pe care a aratat-o in ultimele meciuri ale echipei nationale nu-i de mirare ca se "bat "cluburile de afara pentru el !!!???

mattteo
mattteo  •  02 Aprilie 2021, 15:21
Postat de catalin.palcu pe 01 Aprilie 2021, 23:46

tu nu intelegi ce citesti! mai citeste o data, de doua, de noua ori articolul si poate o sa-ti pice fisa. Morutan e printre cei mai buni pasatori din istoria FCSB ( din 2003 incoace) si nicidecum din Liga 1 in ultimii 30 de ani. e cu totul si cu totul altceva. de altfel numai in ultimii 10 ani, se pare ca sunt 3 jucatori cu mai multe pase decisive decat Morutan. plus ca sunt multi alti indicatori de luat in seama, goluri marcate ( are 10 in toata cariera lui !) , recuperari, pase corecte samd.

Pai abia suntem la jumatatea campionatului ;)))))) Si daca e de la Steaua/FCSB e ca si cum ar fi printre cei mai buni in ultimii 30 de ani, ca Steaua a fost mereu in Top 3. Zi tu alti pasatori mai buni intr-un sezon. Ti se par putine 10 goluri pentru un mijlocas central dau dreapta? Arata tu la nivel international altii in campionate medii precum al nostru cu atatea goluri sau pase de gol. Deschide loturile de la Euro U21 pe wikipedia si vezi la mijlocasii de acolo. Astept.

Vezi toate comentariile (127)
Comentează