FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea să profite de schimbarea comandantului de la CSA Steaua: „Cred că va spune «nu semnez». Greșesc?”

Gigi Becali vrea să profite de schimbarea comandantului de la CSA Steaua și speră ca FCSB să primească acceptul de a evolua pe noua arenă din Ghencea.
Gigi Becali vrea să profite de schimbarea comandantului de la CSA Steaua și speră ca FCSB să primească acceptul de a evolua pe noua arenă din Ghencea.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 23:02 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 23:15

Gigi Becali vrea să profite de schimbarea comandantului de la CSA Steaua și speră ca FCSB să primească acceptul de a evolua pe noua arenă din Ghencea. 

În acest sezon, conflictul dintre FCSB și CSA Steaua a părăsit sfera juridică și a coborât pe gazon. „Militarii” luptă pentru promovarea în Liga 2 cu echipa secundă a celor de la FCSB. Gigi Becali speră ca schimbarea comandantului să îi aducă două vești bune. Steaua să renunțe la visul promovării, din cauza costurilor mult prea mari, iar arena din Ghencea să devină disponibilă pentru liderul din Liga 1. 

Gigi Becali pândește schimbarea de comandant de la CSA

„Dacă este un om cu capul pe umeri, atunci el va spune că «fac fotbal, dar nu pot promova». Pentru că ai nevoie de 3 milioane de euro pe an, pentru a ține o echipă de fotbal. Știu asta din propria experiență. Așa că acest nou comandant eu cred că va spune: «nu semnez, pentru că eu răspund de banii de la bugetul statului». Eu așa cred că trebuie să gândească un om. Greșesc?

Stadionul trebuie întreținut. Bine, mă, dacă n-au voie să promoveze, pentru că ei în formula actuală nu au voie, de unde scot un milion de euro pe an ca să-l întrețină? Eu știu ce spun, știu cum se întreține un stadion, am experiență”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.

VIDEO „Steaua by night”! Imagini SENZAȚIONALE cu noua arenă din Ghencea, cu luminile aprinse

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali l-a convins: fotbalistul a semnat prelungirea până în 2023

UPDATE VIDEO Prima reacție a lui Gigi Becali, după incendiul de la baza din Berceni » O persoană a murit și alte două au avut nevoie de îngrijiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
chronic
chronic  •  01 Aprilie 2021, 10:33

mai vindeti-i steaua inca o data, si mai pacaliti-l inca o data.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  01 Aprilie 2021, 10:25
Postat de Olaru Alin-Andrei pe 01 Aprilie 2021, 06:56

Obiectiv vbind, dacă el are o mizerie de echipă...Csa ce este?

Steaua

mehighms
mehighms  •  01 Aprilie 2021, 09:04
Postat de forza_dinamo pe 01 Aprilie 2021, 01:19

Plecați mă cu prostul vostru. FC FCSB e agresoarea și dușmanul Stelei București. Ce să caute în Ghencea? Nu contează ce spune *** ăsta. Bate câmpii. Să meargă la Pitești, Giurgiu sau la Constanța cu porcăria sa de echipă.

cat poti sa fi de pro..st sa debitezi asa ceva. frustrat fara numar. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează