FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

OFICIAL Mutare oficială la CSA Steaua: nou comandant în fruntea clubului! + de ce a plecat Hîncu, colonelul contestat de Talpan

Mădălin Hîncu nu mai este comandantul CSA Steaua
Mădălin Hîncu nu mai este comandantul CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 15:37 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 17:31

Colonelul Ștefan Răzvan Bichir (55 de ani) este, începând de astăzi, noul comandant al CSA Steaua. Acesta îi ia locul lui Mădălin Hîncu și va ocupa funcția cel puțin pentru următoarele șase luni.

Bichir îi ia locul lui Mădălin Hîncu, cel care a fost la conducerea CSA Steaua începând din ianuarie 2020. Conform unui comunicat emis azi de Armată, Hîncu, vechiul comandant, a fost „trecut în rezervă”. Neoficial, acestuia i se reproșează managementul defectuos din ultimele luni, susține publicația Puterea. Pe de altă parte, surse GSP susțin că Hîncu și-a înaintat demisia și a cerut trecerea în rezervă, pe motiv că în ultimele luni, în ciuda demersurilor sale necesare către MAPN de a solicita specialiști în club, a fost ignorat. Mai mult, Hîncu descoperise o serie de nereguli în club, pe care le-a făcut cunoscute ministerului, dar nu s-a luat nicio măsură. Un alt motiv ar fi fost atacurile la adresa sa din interiorul clubului, ale juristului Florin Talpan, care a afirmat de mai multe ori că vrea postul de comandant. 

Bichir este cadru militar din anul 1994, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport/Facultatea militară de educaţie fizică şi sport. Este veteran al teatrelor de operații, cu o misiune executată în Afganistan, informează Clubul Sportiv al Armatei. 

Comunicat CSA Steaua: „Colonelul Ștefan Răzvan Bichir a fost detaşat şi împuternicit pe o perioadă de 6 luni”

Miercuri, 31 martie, în prezența locțiitorului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, generalul de brigadă Valeriu ROȘU, a avut loc ceremonia de predare primire a funcției de comandant/președinte a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București. Colonelul Ștefan Răzvan BICHIR a fost detaşat şi împuternicit pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcția de comandant (președinte) al CSA „Steaua”, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Mădălin Sorin HÎNCU.

De asemenea, tot azi, s-a desfășurat și ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Mădălin Sorin HÎNCU. În semn de apreciere pentru cei 38 de ani cât a servit Patria sub drapel, generalul Roșu i-a înmânat distincții militare și i-a mulțumit pentru întreaga activitate, subliniind eforturile și contribuția depusă pentru îndeplinirea misiunilor structurilor în care a activat pe parcursul întregii cariere militare. Colonelul Hîncu a primit urări de sănătate, bucurii și împliniri alături de familie și de cei dragi și să fie în continuare alături de familia Armatei României - Comunicat CSA Steaua

Mutare oficială la CSA Steaua: nou comandant în fruntea clubului! + de ce a plecat Hîncu, colonelul contestat de Talpan
Ștefan Răzvan Bichir

Probleme mari la CSA Steaua?

CSA Steaua s-ar afla într-un impas financiar, iar întreținerea noului stadion din Ghencea n-ar face decât să înrăutățească situația „militarilor”.

Conform sursei citate, doi ofițeri din cadrul clubului au refuzat să preia conducerea CSA, fiind îngrijorați de circumstanțele actuale. Un alt scenariu sumbru al celor de la “Puterea” este acela conform căruia, în lipsa sponsorizărilor, „militarii” ar mai avea resurse financiare pentru secțiile sportive doar până în luna iulie! 

Gaura s-ar adânci din cauză că aproximativ 20% dintr-un buget și-așa șubrezit urmează să fie direcționat pe parcursul acestui an către întreținerea stadionului din Ghencea.

Talpan, în coflict cu Mădălin Hîncu

Juristul Florin Talpan susține că a fost sancționat de colonelul Mădălin Hîncu, comandatul clubului Steaua, după ce a trimis mai multe notificări către FRF și LPF și spune că nu încă nu a apucat să vadă noul stadion din Ghencea, deși consideră că merita

„Toate aceste acțiuni împotriva mea, acțiuni de hărțuire și încercare de manipulare a opiniei publice și a suporterilor steliști, se întâmplă doar din cauza faptului că domnul Hîncu nu își îndeplinește obligațiile legale privind funcția pe care o deține! Am trimis notificare către Federația de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal deoarece comandantul a refuzat în mod categoric și sistematic trimiterea de notificări celor care nu respectă hotărârile instanțelor. Acesta, în urma trimiterii notificării către FRF și LPF, în mod abuziv, m-a sancționat luându-mi din salariu,în condițiile în care am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei: numele, marca, palmaresul și multe alte dosare prin care se solicita de către FCSB anularea mărcii Steaua, etc! 

Acest comandant și-a permis să îmi ia din salariu în condițiile în care eu am inițiat reînființarea echipei de fotbal și am solicitat construcția unui nou stadion!”, este o parte din mesajul lui Talpan. 

VIDEO Ai jucat la Steaua sau la FCSB? George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Colaps la CSA Steaua? “Comandant demis, bani doar pentru următoarele 4 luni”

Atac la Ogăraru? Talpan e revoltat: „Personaje controversate câștigă peste 4.000 de euro pe lună, iar eu n-am voie pe noul stadion”

Playtech: ȘOC! Lovitura supremă pe care o dă Laura Codruța Kovesi! E ULUITOR, s-a anunțat acum


Comentarii (31)
anonim91
anonim91  •  01 Aprilie 2021, 01:55

De unde l au transferat? Sau l au luat din postura de liber de contract?

anonim91
anonim91  •  01 Aprilie 2021, 01:54

De unde l au transferat? Sau l au luat din postura de liber de contract?

deusdat
deusdat  •  31 Martie 2021, 23:16

Să tremure gigiștii!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează