FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri în Italia de la tratativele pentru Moruțan: „Negociem cu două cluburi, Gigi a refuzat prima ofertă” » Ce sumă vrea FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 20:51 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 21:15

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) a impresionat la FCSB în acest sezon și ar putea prinde un transfer în străinătate în vară.

Titular în meciurile de la EURO U21, Moruțan a bifat 32 de partide până acum, reușind 6 goluri și 13 pase de gol, iar evoluțiile sale au atras atenția cluburilor din străinătate.

Moruțan, dorit în Spania și Italia

După ce presa internațională a scris că Inter, Valencia și Sevilla sunt pe urmele lui, impresarul Florin Vulturar susține în presa italiană că există discuții cu două formații din „Cizmă” și că prețul dorit de Becali este de 15 milioane de euro.

„Moruțan a crescut foarte mult. Cred că se va putea transfera în unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am văzut cum fostul său coleg, Dennis Man, s-a integrat foarte repede.

Pot spune că avem discuții cu două cluburi italiene. Intermediarul din Italia, Federico Pastorello, vorbește cu două echipe, dar nu le pot da nume. Vom vedea ce se va întâmpla. În plus, în ultimele zile a existat un interes pentru el din Spania.

A existat o ofertă de 10 milioane de euro, dar Gigi Becali a refuzat-o. Probabil va fi nevoie de o ofertă de 15 milioane pentru a obține acceptul”, a spus Vulturar petnru fcinter1908.it.

2.000.000 de euroe cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt

VIDEO  Dragomir, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „A jucat singur! Trebuie ca cineva să-l disciplineze!

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Un război ca niciodată în Liga 1: 3 echipe din play-off au șanse la titlu! Programul ultimelor etape o avantajează pe Craiova, dar CFR Cluj are alte atuuri

Gigi Becali acuză o alianță între CFR Cluj și Sepsi: „Cum să-i încurce dacă e prietenie?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
elgabri
elgabri  •  01 Mai 2021, 12:51

Alba Neagra in Italia acum se face galeria si asteapta sa apara fraierul ca sa i ia banii

amadeus2021
amadeus2021  •  01 Mai 2021, 12:19
Postat de observator_federal pe 01 Mai 2021, 09:22

În articolul de față, GSP a omis (din bun simț, ultima redută în calea ridicolului) mențiunea pe care altă lublica[ie de sport nu s-a sfiit să o adauge - citiți și că cruciți! - Vulturar le-a spus italienilor ca Morutan "e un fotbalist tehnic si rapid, care seamana mult cu Messi". Incredibil...

Morutan seamana cu Messi în teren: poartă tricou, șort, ghete, jambiere! Deja 4 similitudini, esre foarte mult! Leit Messi!

aius
aius  •  01 Mai 2021, 10:16

Am intrat sa vad cati dintre noi,va mai credem!Am avut dreptate:sub 10%!!!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează