LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // Olimpiu Moruțan, șantajat online! I se cer 5.000 de euro pentru a-și recupera contul de Instagram

Duminica, 12 Ianuarie, 11:53

FCSB. Anul 2020 a început cum nu se poate mai rău pentru Olimpiu Moruțan. Mijlocașul de 20 de ani a căzut în plasa unor hackeri care au pus mâna fraudulos pe contul personal, verificat, de Instragram.  

După ce-a apăsat pe un link fraudulos venit pe adresa de mail, hackerii au pus stăpânire pe contul mijlocașului. Toate postările fotbalistului au fost înlocuite cu fotografii ale unor personalități din Arabia Saudită, iar toate pozele lui personale au fost șterse. Mai mult, în noua descriere a contului apare textul: „Profilul oficial al Înălțimii Sale Prințesa Haifa al Saud. Acesta este singurul cont oficial al său”. 

Degeaba a încercat să-și recupereze contul în ultimele zile. Fără rezultat! Cei care au pus mâna pe el nu vor să-l cedeze gratis și i-au cerut fotbalistului 5.000 de euro pentru acest lucru, a informat Fanatik. Olimpiu n-a dat curs propunerii făcute, iar contul acestuia, cu peste 10.000 de urmăritori, nu mai poate să fie accesat de către acesta.  

9.000 de euroeste salariul lunar al lui Moruțan la FCSB

900.000 de euroeste cota de piață a lui Olimpiu Moruțan conform transfermarkt

1.000.000.000de utilizatori ai Instagram au fost expuşi atacurilor hackerilor

Citește și:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1