FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB. Opoziție pentru Gigi Becali » Cum încearcă Iftime să-l convingă pe Chindriș să rămână la Botoșani: „Ce mare diferență ar fi?”

Gigi Becali și Valeriu Iftime negociază zilele acestea transferul lui Chindriș la FCSB
Gigi Becali și Valeriu Iftime negociază zilele acestea transferul lui Chindriș la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 22:10

FCSB. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a încercat să explice că, din perspectivă financiară, pentru Andrei Chindriş (21 de ani) n-ar fi o mare lovitură dacă ar merge la FCSB. 

„Nu e ca în cazul lui Moruţan, care avea 2.000 de euro şi a ajuns să câştige 12.000. Da, când ai posibilitatea să iei de 6 ori mai mult, ce să mai stai pe gânduri?! 

Acum situaţia e diferită: după ce Becali a tăiat salariile, probabil că Andrei ar urma să aibă 5.000 de euro, deci ce mare diferenţă ar fi faţă de ce are acum, la mine? 1.500 de euro nu e cine ştie ce", a declarat Iftime recent la TV Telekom Sport.

Gigi Becali declarase marți că ultima ofertă pentru Chindriș este de 400.000 de euro.

VIDEO. Culisele transferului lui Chindriș la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Gigi Becali și-a schimbat strategia din nou! Anunțul făcut în direct la TV: „E mai ieftin așa”

FCSB. EXCLUSIV Gigi Becali riscă pușcăria din cauza suspendării contractelor: „Fals în înscrisuri, e ilegală decizia!”

Gigi Becali și Valeriu Iftime, dialog spumos în direct la TV: „Suntem posedați! Facem afaceri în Săptămâna Mare? Mi-ați dat ultimatum... Ce, trecem Prutul?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
randoomz
randoomz  •  15 Aprilie 2020, 23:06

eftimie este ceva de genul,curaj gaina ca te tai. cine l-a mintit ca ii da lui kindirs doar 5 mii de euro salariu? si si daca prin absurd ar fii asa,1500 de euro in plus lunar sunt bani multi. plus ca de la Steaua poti sa te transferi pe bani uriasi in afara de la celalte echipe nu ai cum. cat timp nu joci in europa grupe,poti face cel mult niste spalari de bani prin america ca in rest nu ai cum sa transferi pe bani buni.

hhannibal
hhannibal  •  15 Aprilie 2020, 23:02

De parca carantina asta o sa dureze vesnic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează