FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PAOK 1-1

OLANDA Debut de coșmar: Ngezana s-a făcut de râs la primul meci pentru FCSB! + Ce stoperi vor fi titulari în prima etapă

Siyabonga Ngezana în FCSB - PAOK // foto: Ionuț Iordache +44   FOTO
Siyabonga Ngezana în FCSB - PAOK // foto: Ionuț Iordache

Articol de , , - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 21:20 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 22:02

Siyabonga Ngezana (25 de ani), fundașul central sud-african cumpărat de FCSB cu 600.000 de euro, a debutat astăzi pentru vicecampioana României, în amicalul cu PAOK Salonic, scor final 1-1. Noul stoper roș-albastru a arătat rău, a fost ezitant și a greșit decisiv la singurul gol al grecilor.

  • Gazeta Sporturilor a fost prezentă la meciul amical dintre FCSB și PAOK. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) au transmis toate informațiile de la fața locului.

Ultimul dintre cei 3 nou-veniți la FCSB în această vară, Siyabonga Ngezana, a debutat astăzi pentru echipa roș-albastră.

Ngezana a intrat în minutul 60 al amicalului cu PAOK, când i-a luat locul lui Joyskim Dawa în centrul defensivei.

Am deslușit „hype-ul” » Cum se explică fenomenul apărut la FCSB odată cu ultimul transfer: „Îl vrem în fiecare postare!”
FCSB
Am deslușit „hype-ul” » Cum se explică fenomenul apărut la FCSB odată cu ultimul transfer: „Îl vrem în fiecare postare!”

Cum a arătat Siyabonga Ngezana în FCSB - PAOK

Debutul său la FCSB a fost de coșmar. Utilizat ca fundaș central dreapta, lângă Denis Haruț, Ngezana a părut ezitant în majoritatea momentelor când a jucat balonul. O dată a preluat defectuos, la altă fază a pasat rău, iar totul a culminat cu gafa de la unicul gol al grecilor, venit în minutul 71.

Presat de Gordeziani, Ngezana s-a făcut de râs. Deși avea prim-planul, a încercat să respingă balonul cu piciorul stâng și a alunecat, ceea ce i-a permis adversarului să-l depășească, să intre în careu și să înscrie.

Sud-africanul nu a impresionat nici din punct de vedere fizic, impresia fiind că este în urmă cu pregătirea, dar a părut că s-a „dezghețat” spre final, când a cutezat să încerce un dribling și a fost mai precis în privința paselor. 

Totuși, debutul său a fost marcat de un moment special: în minutul 77, când Adrian Șut a ieșit de pe teren, mijlocașul i-a cedat lui Ngezana banderola de căpitan. Noul stoper roș-albastru a păstrat-o pe braț până la final de meci.

Prestația lui de astăzi indică spre o titularizare a perechii Denis Haruț - Joyskim Dawa în prima etapă de campionat, cu FCU Craiova. 

+40 FOTO

Tot despre FCSB:

Cum va arăta FCSB cu FCU Craiova fără două nume grele: „roș-albaștrii” au testat formula improvizată cu PAOK
FCSB
Cum va arăta FCSB cu FCU Craiova fără două nume grele: „roș-albaștrii” au testat formula improvizată cu PAOK
Avocații confirmă » Cine apare ca patron în acte al FCSB, la 3 luni de când Becali își anunța retragerea
FCSB
Avocații confirmă » Cine apare ca patron în acte al FCSB, la 3 luni de când Becali își anunța retragerea

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (36)
armin
armin  •  06 Iulie 2023, 17:01

O să joace 15 minute în primul meci oficial. N-o să dea gol și-l trece tata becali pe bancă. Ce? Vă așteptați la altceva?

Jairzinho
Jairzinho  •  06 Iulie 2023, 16:17

Oare ce face fundasul lateral de pe acea parte? Doarme?

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  06 Iulie 2023, 16:04
Postat de romeverest pe 05 Iulie 2023, 22:22

Numai pipereanul, la indicatiile “specialistului” MM, poate cumpara cu atatatia bani un astfel de jucator !! Nu a auzit nimeni de acest fundas !! Apropo….a auzit cineva in viata lui de vreun fundas central de valoare provenit di campionatul Africii de Sud ???? Nimeni…doar Becali a fost capabil de o asemenea minune !!

Mark Fish

Vezi toate comentariile (36)
Comentează