FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB își pune toate speranțele într-un fost dinamovist! Cum l-a cucerit pe Gigi Becali

Gigi Becali e încântat de tinerii de la FCSB
Gigi Becali e încântat de tinerii de la FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 07:55

Mijlocașul Ovidiu Perianu (18 ani), cel mai surprinzător de la FCSB la testele fizice, a trecut și pe la rivala Dinamo, apoi a jucat la academia de fotbal bucureșteană care colaborează cu Atletico Madrid.

„Noi am făcut testele fizice, iar jucătorii noștri sunt mai buni decât înainte. Cel mai bun, cel care-i bate pe toți, este Tănase, nu stă la discuții cu nimeni. Al doilea este Perianu, ăla mic, de 18 ani", spunea Gigi Becali zilele trecute la Pro X. Declarația dezvăluia doar că un puști a impresionat la testele fizice, după două luni de inactivitate.

Cine e Ovidiu Perianu?

Perianu e un mijlocaș central care abia ce a împlinit 18 ani, luna trecută. Și pe care FCSB l-a luat gata format de la un club bucureștean care a început în ultima vreme să producă fotbaliștii cu un real potențial. E vorba despre Regal Sport, o academie care are o colaborare oficială cu Atletico Madrid! Cei de la Regal l-au ochit pe Perianu la Dinamo, unde puștiul ajunsese în 2013.

FCSB își pune toate speranțele într-un fost dinamovist! Cum l-a cucerit pe Gigi Becali
Perianu e eligibil pentru regula U21, impusă de FRF, până în vara lui 2025 FOTO sportpictures.eu

„La selecționarea copiilor, din 20 câți eram înscriși pentru a da probe la Dinamo, antrenorul le-a zis părinților că rămâne unul singur, «blondul de la Bârlad», adică eu. Erau copii de la Academia Dani Coman, însă doar eu am fost selecționat. Am jucat jumătate de an la Dinamo și apoi cei de la Academie m-au remarcat chiar într-un meci direct", a povestit Perianu, anul trecut, pentru Vremea Nouă.

Are două meciuri la FCSB 

Perianu a avut parte de două apariții în prima echipă a FCSB-ului în actualul sezon. Una pozitivă, chiar la debut, cealaltă negativă. Mai întâi, în vara trecută, a debutat chiar la un meci din cupele europene, deplasarea cu Alașkert, în care FCSB s-a impus cu 3-0, iar el a bifat ultimele minute. Apoi, la scurt timp, în meciul de campionat cu Voluntari, când Becali a ordonat să fie folosiți doar jucători de rezervă și juniori, Perianu a intrat titular, alături de Ardelean, Botezatu și Sorin Șerban. Dar a fost scos la pauză, iar Voluntari s-a impus atunci, scor 3-1.

60.000 de euroa costat-o pe FCSB aducerea lui Perianu de la Academia Atletico Madrid

Gigi e cu ochii pe tineri

Perianu poate fi unul dintre noii favoriți ai patronului. "Pe mine mă interesează copiii mei care au până în 22-23 de ani, hai și Tănase, că are 24-25, să zicem. În rest, ceilalți, pe care nu mai pot să iau bani, să fie sănătoși! Și Gnohere, și Planici... Eu știu dacă o să mai iau bani pe ei? Dacă iau, acolo, câteva sute de mii pe el, îi dau", a declarat Becali, la Pro X.

VIDEO. Klaus Iohannis anunță ce urmează în România după 15 mai

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Becali, scos din sărite de un fundaș care nu a mai jucat de doi ani: „Gata! Ajunge!”

Mircea Rednic vrea să dea o lovitură uriașă: l-a sunat pe Gigi Becali și s-a interesat de Harlem Gnohere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
gazistu
gazistu  •  13 Mai 2020, 14:20

un fel de Enceanu/ Valceanu :)))

10209355191619210
Dani Dany  •  13 Mai 2020, 13:51

cine va fi, noul vâlceanu sau noul enceanu? :)))))

felix_grandet
felix_grandet  •  13 Mai 2020, 13:37

I-a făcut prețul? :)))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează