FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mircea Rednic vrea să dea o lovitură uriașă: l-a sunat pe Gigi Becali și s-a interesat de Harlem Gnohere

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 19:10

Harlem Gnohere(32 de ani), atacantul lui FCSB, a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali. Francezul ar putea primi o mână de ajutor nesperată: Mircea Rednic îl vrea la Poli Iași.

„Am o ofertă pentru Gnohere. Mi-a spus Mircea Rednic că vrea să îl ia, am zis că vreau 500.000 pe el. Nu am ofertă, a întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el. Şi eu am zis că 500 de mii”, a dezvăluit Becali, la TV Telekom Sport.

Astfel, Harlem Gnohere ar putea lucra din nou cu Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus la Dinamo în 2015. De altfel, Luana, fiica „Puriului”, e cea care a intermediat transferul „Bizonului” de la Dinamo la FCSB în iarna lui 2017. 

Nu mă interesează Gnohere. Să fie sănătos! La revedere! Mai are un an de contract și gata. Îl țin la echipă, da, ce pot să-i fac? Pe mine mă interesează copiii mei până în 22-23 de ani” - Gigi Becali, azi, la Pro X

Mircea Rednic vrea să dea o lovitură uriașă: l-a sunat pe Gigi Becali și s-a interesat de Harlem Gnohere

Ce face Gnohere?

Francezul este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot. Acesta a semnat actualul contract în octombrie 2018, iar salariul lui este unul dintre cele mai mari din echipă, 15.000 de euro pe lună.

În aceste condiții, Becali ar putea fi tentat chiar să renunțe gratis la el pentru a nu-i plăti salariul. FCSB ar putea încerca să-l vândă, dar rămâne de văzut ce echipă este dispusă să plătească bani pentru Gnohere. În iarnă, cea mai bună ofertă a fost de la Al Ahly Cairo, 800.000 de euro. Agenții atacantului s-au implicat în afacere și egiptenii au renunțat, până la urmă, la vârful francez. Gnohere mai are și varianta să rămână la FCSB și să fie plătit doar pentru a se antrena, neavând șanse să mai joace în fața lui Adi Petre.

1.300.000 de euroeste cota lui Harlem Gnohere, potrivit transfermarkt

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB. Gigi Becali confirmă GSP: „Acolo o să jucăm, acela va fi stadionul nostru”

Harlem Gnohere, șomer de lux la FCSB? Gigi Becali a anunțat ce planuri are cu atacantul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
breitner
breitner  •  13 Mai 2020, 08:24

Va fi o lovitura grasa nu uriasa!

felix_grandet
felix_grandet  •  13 Mai 2020, 08:23

Ce visau gigistii 2 meleoane pe Gnohere. :))))) N-a fost să fie, mă ***. :))) Acum vă ia Gnohere banii și sta ca bageatu în tribună, mâncând un meniu de crispy stips. :))))) Hai cu falimentul clonei *** Fotbal Club FCSB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  13 Mai 2020, 08:02
Postat de clevermachine pe 13 Mai 2020, 03:00

nu-ti trebuie multi jucatori tineri cu care poti da tunuri. asa spui de parca numai stanciu si chiriches au fost vanduti pe sume mari. tot ce depaseste 2 milioane este suma mare,deci radoi,bogdan stancu,chipciu,gardos,keseru,hamroun,,rusescu,pintili,boldrin tosca.si astia au fost doar in ultimi 12 ani. in medie numai daca pe unu il vinzi cu mai mult de 2 milioane per an si deja s-a meritat tot.eu cred ca si cu man si coman ,poate si morutan,o sa ajunga la sume uriase de transfer.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează