FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Harlem Gnohere, șomer de lux la FCSB? Gigi Becali a anunțat ce planuri are cu atacantul

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 09:34

Atacantul francez Harlem Gnohere (32 de ani) mai are un an de contract cu FCSB, deși inițial Gigi Becali spunea că în vară devine liber. Totuși, nu mai are nicio șansă să joace.

„Bizonul” este în conflict cu patronul FCSB după ce l-a jignit pe Becali, într-o postare pe rețelele de socializare. În plus, a refuzat să își înjumătățească salariul și a intrat în șomaj tehnic, fapt ce l-a determinat pe Gnohere să dea clubul în judecată.

Acum, Gigi Becali spune clar că atacantul nu mai intră în planurile sale. „Nu mă interesează Gnohere. Să fie sănătos! La revedere! Mai are un an de contract și gata. Îl țin la echipă, da, ce pot să-i fac? Pe mine mă interesează copiii mei până în 22-23 de ani”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Ce face Gnohere?

Francezul este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot. Acesta a semnat actualul contract în octombrie 2018, iar salariul lui este unul dintre cele mai mari din echipă, 15.000 de euro pe lună.

În aceste condiții, Becali ar putea fi tentat chiar să renunțe gratis la el pentru a nu-i plăti salariul. FCSB ar putea încerca să-l vândă, dar rămâne de văzut ce echipă este dispusă să plătească bani pentru Gnohere. În iarnă, cea mai bună ofertă a fost de la Al Ahly Cairo, 800.000 de euro. Agenții atacantului s-au implicat în afacere și egiptenii au renunțat, până la urmă, la vârful francez. Gnohere mai are și varianta să rămână la FCSB și să fie plătit doar pentru a se antrena, neavând șanse să mai joace în fața lui Adi Petre.

1.300.000 de euroeste cota lui Harlem Gnohere, potrivit transfermarkt

Gnohere a venit la FCSB în ianuarie 2017, de la Dinamo, și s-a impus repede în echipa roș-albastră. În acest sezon a bifat 21 de meciuri, marcând de 6 ori.

VIDEO.Gigi Becali îi dă drumul lui Dennis Man în Italia

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali nu dă înapoi! A bătut palma pentru stadionul pe care ar evolua FCSB: detaliul care l-a convins

Împăcare istorică?! Gigi Becali, confesiuni despre relația cu Victor Pițurcă: „Am vorbit cu el, era cu Cristi Borcea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează