LIGA 1  ·  FCSB

FCSB. Gnohere mai face o încercare să-și continue cariera la FCSB: „E discriminare! Haideți să ne înțelegem!”

Articol de , , - Publicat sambata, 02 mai 2020 03:00

Gnohere mai face o încercare să-și continue cariera la FCSB, după ce l-a jignit pe Becali, despre care a scris că ar avea Alzheimer și de aceea ar uita datele din contract

Relația Gnohere-FCSB se transformă într-o telenovelă. După luni de zile în care atacantul a fost acuzat că era mereu prea gras, acum s-a trecut la un conflict cu avocați și cu avertismente. Apropiați ai jucătorului susțin că zilele trecute el a încercat încă o dată să clarifice colaborarea, una valabilă până la 30 iunie 2021.

Gnohere câștigă 15.000 de euro/lună

I-a transmis clubului că e interesat de o rezolvare de comun acord a litigiului apărut. FCSB i-a suspendat contractul în perioada 31 martie-15 mai. Dacă starea de urgență nu va fi prelungită, Becali va trebui să-i achite după 15 mai salariul întreg, de 15.000 de euro lunar, cel mai mare venit al unui fotbalist al vicecampioanei.

Atacantul cere să fie desființată suspendarea contractului și să existe o negociere în privința salariului său, așa cum a negociat clubul cu majoritatea oamenilor din lot. Aproape toți jucătorii au semnat pentru reducerea salariilor cu 50 la sută. "Bizonul" a fost trimis direct în șomaj tehnic, nu a avut ocazia să hotărască dacă accepta înjumătățirea sau nu.

Pe baza acestei diferențe, el acuză clubul de discriminare și de un comportament ilegal. Gigi, spre deosebire de alți conducători care au apelat la șomajul tehnic, a sancționat cu măsura asta doar șase jucători: Gnohere, Planici, Adi Popa, Momcilovici, Bălgrădean și Alexandru Stan. Ceilalți au semnat pentru înjumătățirea salariilor.

"Bizonul" e dispus acum să continue la FCSB, cu condiția ca el să fie extras din grupul "șomerilor". Mai are de petrecut în club încă un an, dacă nu cumva el și Gigi convin între timp în privința unui transfer. În iarnă au ratat o afacere cu Al Ahly, din Egipt, care oferise 800.000 de euro.

"Nu mai pot eu de mesajele lui Gnohere! Ce scrie el e praf, e abur, nu mă afectează! Eu le-am spus jucătorilor cu contractele suspendate: «Mergeți la comisiile FRF, la TAS și, dacă veți câștiga procesele, vă plătesc toți banii!»"
Gigi Becali, patron FCSB

5.000 de euroîncasează lunar fiecare dintre Vână, Panțâru, Moruțan, Olaru, Miron, Iulian Cristea, fotbaliști pe care FCSB i-a folosit des de-a lungul sezonului. Gnohere câștigă cât trei dintre ei

"Alzheimer mănâncă memoria!"

Gnohere s-a enervat când Becali a anunțat că atacantul urma să devină liber de contract de la 1 iulie și a scris pe Instagram: "Alzheimer afectează memoria". A atașat și un link către declarația patronului despre contractul lui, semnat până la 30 iunie 2021. "Bizonul" are 15.000 de euro lunar și va mai încasa la începutul lunii iulie 70.000 de euro, un fel de bonus de reinstalare. El a mai avut astfel de prime și în verile anilor trecuți, bani care au suplimentat venitul stagional.

Renunță la el din cauza vârstei

Becali l-a apărat pe Gnohere și când atacantul era criticat din cauza kilogramelor în plus, și fiindcă păcălea în presezon, când antrenamentele erau cele mai grele. Francezul amâna intervenții chirurgicale pentru vara, ca să nu prindă pregătirea dură, apoi devenea titular în campionat. 

De ce patronul e gata să renunțe la el acum? Gigi l-a adus de curând pe Adrian Petre, 22 de ani, un internațional de tineret mai tânăr cu 10 decât Gnohere, și ține ca românul să joace des, pentru a putea fi vândut mai departe. Petre a fost cumpărat de la Esbjerg cu 500.000 de euro. FCSB n-a plătit la timp pentru transfer și a ajuns să fie pârâtă într-un proces la FIFA.

Cele mai mari salarii de la FCSB

  • 15.000 de euro/lună: Gnohere, Planici, Adi Popa
  • 10.000: Momcilovici, Al. Stan
  • 8.500: Fl. Tănase
  • 8.000: Ad. Petre
  • 7.500: Man, F. Coman, D. Nedelcu

Șoc în Liga 1! LPF acuză că deținătorul drepturilor TV a trecut la amenințări

CITEȘTE ȘI:Bătaie în platoul unei emisiuni din România. „Te fac varză!„ Echipa de producție a intervenit imediat
Libertatea
Comentarii (38)
Johny English  •  03 Mai 2020, 03:12

Asa Gnohere! Da-i la moaca la Cioban ca e Fariseu Fatarnic! Si e si rasist! Discriminare pe fata! Mai ales ca tu esti Francez! Mulge-l de bani pe habotnic ca merita sa fie ars la buzunar ca e iubitor de bani! De aia vrea sa scape de tine, ca sa nu plateasca zgircitul! El marele binefacator din bani furati!

Pana Danut  •  02 Mai 2020, 15:33

"5.000 de euro încasează lunar fiecare dintre 5.000 de euro încasează lunar fiecare dintre Vână, Panțâru, Moruțan, Olaru, Miron, Iulian Cristea, fotbaliști pe care FCSB i-a folosit des de-a lungul sezonului. Gnohere câștigă cât trei dintre ei, Panțâru, Moruțan, Olaru, Miron, Iulian Cristea, fotbaliști pe care FCSB i-a folosit des de-a lungul sezonului. Gnohere câștigă cât trei dintre ei" Cat de des au fost folositi Vână si Miron? Au mai mult de 5 meciuri jucate fiecare/?

duta_dd  •  02 Mai 2020, 15:31

Ii face ovinerul, la masele, cum vrea el: bravo lui! stapanul ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Handbal F, Cupa EHF
Kuban - HC Dunărea Brăila
Digi 1, Telekom 1
13:30 Fotbal, Serie A
Napoli - Fiorentina
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
14:00 Fotbal, Ligue 1
Brest - Rennes
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
14:30 Fotbal, Liga 1
Academica Clinceni - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
16:00 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Parma
Digi 4, Telekom 4
16:30 Fotbal, Bundesliga
Bayern Munchen - Freiburg
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
16:45 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
17:00 Handbal F, Liga Campionilor
HC Podravka Vegeta - SCM Râmnicu Vâlcea
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
18:00 Fotbal, La Liga
Lille - Reims
Digi 4, Telekom 4
19:00 Fotbal, Liga 1
Sepsi - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Fotbal, Serie A
Atalanta - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021
Angola - Croația
Digi 3
21:30 Handbal M, CM 2021
Polonia - Spania
Digi 3
21:45 Fotbal, Serie A
Inter - Juventus
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lyon - Metz
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1