FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, pe stadionul Steaua? Gigi Becali, anunț misterios: „Nu trebuie să afle Talpan mișcările noastre”

Stadionul Steaua
Stadionul Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 16:49 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 18:08

Gigi Becali (62 de ani) a oferit o declarație care le dă speranțe suporterilor celor de la FCSB, care își doresc ca echipa lor favorită să evolueze pe noul stadion Steaua.

„Dacă o să jucăm în Ghencea? Veți vedea. Nu trebuie să afle Talpan mișcările noastre. Ei au treabă cu promovarea, dar stai să vedem dacă vor trece de echipa noastră a doua” a spus Gigi Becali pentru Prosport.

FCSB a solicitat să joace pe „Arcul de Triumf”

Chiar dacă ultima declarație a lui Gigi Becali le dă speranțe fanilor roș-albaștri, FCSB, care în prezent evoluează pe National Arena, a trimis o solicitare de a juca pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Avem o solicitare de la domnul Argăseală pentru închiriere. E singura solicitare până acum. De la rugby, deși ne tot fâțâim și protestăm, nu avem nimic pe masă. Chiar și astăzi rugby-ul este o prioritate pentru mine. Încă nu am dat răspuns pentru domnul Argăseală. Cred că încă 4-6 luni durează doar să obținem avizele, nu înseamnă că mâine putem intra pe stadion. Ne organizăm, ne facem echipa și începem să administrăm, dar prioritate va avea rugby-ul”, a spus Eduard Novak, în conferința de presă.

De ce acceptă FCSB cu seninătate eliminarea din Cupa României

„În perspectiva luptei pentru titlu, să ai ciclu de pregătire săptămânal înaintea debutului în play-off și între jocurile 7 și 8 e mult mai bine decât să joci la 3 zile în două competiții. Oare e nevoie să adaug și că finala Cupei se joacă înainte de ultima etapă a sezonului competițional, etapă care se poate juca având titlul pe masă? Sau că suntem hotărâți să dăm o replică pe măsură milionarilor bugetari din Liga 3?”, a declarat MM. Ce vrea să spună, de fapt, oficialul liderului din Liga 1?

În primul rând, susține că eliminarea de miercuri e benefică pentru programul ulterior din campionat. Ar fi urmat meci în sferturile de finală, înaintea etapei a 26-a din Liga 1, apoi, în semifinale, turul ar fi fost programat cu 3-4 zile înaintea primei runde din play-off, iar returul s-ar fi jucat între etapele 5 și 6 din play-off. În plus, finala Cupei României se va juca pe 19 mai, chiar înaintea ultimelor două runde de Liga 1. 

Gigi Becali: „Trimit artileria grea cu CSA Steaua!”

Declarația lui Mihai Stoica vine în continuarea afirmațiilor războinice pe care Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, le-a făcut miercuri. Iritat de faptul că CSA Steaua „mănâncă banii de la stat”, latifundiarul a avertizat că va trimite cei mai buni jucători de la prima echipă în Liga 3, pentru probabilul duel între „militari” și FCSB 2, care va decide cine promovează în Liga 2.

„Echipa asta a lui Talpan, că el e părintele spiritual, mănâncă banii de la stat. Dar nu o să le meargă așa la infinit. Oricum, stați liniștiti că vor mai sta încă un an în Liga 3, deoarece nu vor trece de echipa noastră a doua. Voi trimite artileria grea la meciul cu ei. Și uite cum vor mai pierde încă un an. 

Am auzit că deja încep să se intereseze pe la ăștia de pe lângă mine pe cine oare am eu de gând să îi trimit de la prima echipă să joace impotriva lor. Voi, din presa, nu ați auzit? Dar nu le spun de pe acum și să nu le spuneți nici voi. Hai să îi lasam să fiarbă în continuare. Îi las să se gândească că o să vină peste ei artileria grea”, a mai declarat latifundiarul din Pipera pentru sursa citată.

VIDEO. Eduard Novak „Avem o solicitare de la FCSB pentru închirierea stadionului Arcul de Triumf”

Citește și alte știri din Liga 1:

Dinamo a numit un nou director general, într-un Consiliu de Administrație la care Cortacero nu a avut reprezentant

Gigi Becali a reacționat după ce fanii i-au cerut demisia lui MM Stoica: „Știu că nu le convine suporterilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  13 Februarie 2021, 15:40
Postat de nae_pezmet pe 13 Februarie 2021, 00:26

E binevenită acea "finală" pt promovare. Până și ultimii proști vor realiza că FC FCSB și Steaua București sunt 2 echipe diferite.

Chiar sunt! Una si-a desfasurat activitatea continuu,cealalta se reinfiinteaza de fiecare data cand un general are chef! Pacat ca abia dupa 15 ani anunta restul lumii ca echipa "a luat o pauza' !

nae_pezmet
nae_pezmet  •  13 Februarie 2021, 00:26
Postat de Marian Ghergus pe 12 Februarie 2021, 20:01

Frica mare pentru cioban si slugile jurnalistice! Va dati seama ca si prostii se vor prinde ca fcsb nu este steaua daca astia prom9veaza.....sa vezi un meci fcsb-steaua, te trezesti din prostie.....!!

E binevenită acea "finală" pt promovare. Până și ultimii proști vor realiza că FC FCSB și Steaua București sunt 2 echipe diferite.

nae_pezmet
nae_pezmet  •  13 Februarie 2021, 00:24

FC FCSB pe Ghencea, în calitate de echipă gazdă, când vor zbura porcii.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close