FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamo a numit un nou director general, într-un Consiliu de Administrație la care Cortacero nu a avut reprezentant!

Constantin Eftimescu (68 de ani) a fost numit director general interimar al clubului Dinamo, în Consiliul de Adminstrație de astăzi.
Constantin Eftimescu (68 de ani) a fost numit director general interimar al clubului Dinamo, în Consiliul de Adminstrație de astăzi.

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2021 13:58 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 14:43

Constantin Eftimescu (68 de ani) a fost numit director general interimar al clubului Dinamo, în Consiliul de Adminstrație de astăzi. 

Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, are noi prerogative începând de astăzi. Într-o ședință la care Pablo Cortacero nu a avut niciun reprezentant, a fost numit director general interimar, post vacant, după plecarea lui Bogdan Bălănescu. 

Dinamo are un nou director general 

Constanin Eftimescu va fi reprezentantul lui Dinamo în relația cu FRF, LPF și cu băncile. Împreună cu cei din DDB, va trebui să găsească o nouă instituție financiară pentru a deschide cont, după ce „First Bank” a încetat colaborarea, din cauza situației neclare de la nivelul conducerii. 

Tot în Consiliul de Administrație de astăzi a fost ratificată decizia îndepărtării lui Dorin Șerdean din toate funcțiile pe care le deține la club.

Dinamo a numit un nou director general, într-un Consiliu de Administrație la care Cortacero nu a avut reprezentant!

Cine face parte din Consiliul de Administrație de la Dinamo: 

  • Constantin Eftimescu
  • Cristi Hîldan
  • Cornel Țălnar
  • Pablo Cortacero
  • Cornel Dinu

Spaniolii se judecă pentru posturile de la Dinamo

Săptămâna viitoare Alex Couto, luna viitoare Cortacero, vor fi alte spețe de rezolvat în civil. Aceștia vor să își obțină funcțiile în instanță. Dinamoviștii, cărora le pasă de Dinamo, trebuie să strângă aproape un milion de euro pentru a obține și în acest an licența sportivă. Tot suporterii au tras și în 2020, alături de conducerea de atunci, ca să rezolve cu licența. 

Roș-albii trebuie să strângă cel puțin 900.000 de euro până la finele lunii aprilie, susțin sursele GSP. „Poate chiar un milion de euro. Ar fi un adevărat miracol. Diferența de o sută de mii de euro ține de cum vor decurge negocierile de reeșalonare a datoriilor către furnizori. Cel mai fericit scenariu ar fi să fie doar 850.000 de euro, însă și-așa e o sumă uriașă”, au transmis apropiații grupării.

VIDEO. Mario Nicolae, după Dinamo - FCSB, 1-0: „Lucrurile sunt spre bine. Vrem să câștigăm Cupa!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Noile transferuri de la Dinamo, ironizate: „Să tot dai în cap la minge!”

Bucuria calificării a trecut, urmează calvarul » Fanii au de achitat o sumă imensă pentru ca Dinamo să supraviețuiască

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (41)
alenb
alenb  •  13 Februarie 2021, 00:18
Postat de dinamo_forever_77 pe 12 Februarie 2021, 15:20

Daca ar fi ilegal nu s-ar putea ! Asa sa-ti dai tu cu parerea (un terchea berchea) din fotoliu este altceva.

Chief, nu fi idi ot. Actionarul minoritar poate prelua controlul doar daca actionarul majoritar nu se mai prezinta la AGA sau daca este impiedicat sa vina, ceea ce nu cred, oricat de infractori sunt suporterii chiar nu-i vad reusind sa-l impiedice pe majoritar sa-si exercite DREPTUL de vot. Din ce inteleg, actualul CA este ilegal acolo, la registrul comertului figurand alta componenta. De exemplu, la depunerea situatiilor financiare anuale acestea trebuiesc semnate de toti administratorii in functie asa cum figureaza ei la Registrul Comertului nu cei care exercita acum de facto aceasta funtie. Chiar nu vad cum ar putea DDB sa preia pachetul majoritar cu forta daca spaniolii nu vor sa cedeze. In fine, voi sunteti suporteri, adica entitati cu inteligenta mai redusa, o sa pricepeti mai tarziu.

creeperno290
creeperno290  •  12 Februarie 2021, 22:41

Pana la procesul din martie, cortacero n-o sa mai dea niciun semn de viata

adriann_
adriann_  •  12 Februarie 2021, 18:43
Postat de bandoleros pe 12 Februarie 2021, 18:31

Salut, buna întrebare și corecta din partea cuiva pasionat de fenomenul fotbalistic. Mi-ar plăcea sa vad un răspuns la întrebarea ta de la cineva în măsura s-o facă. Chiar am întrat de câteva ori pe pagina sa verific dacă ți-a răspuns cineva la întrebare. Dar neah...se pare ca aici totul se rezuma la jigniri și înjurături și nu cred ca o sa ai un răspuns coerent la întrebarea ta, sau cel puțin nu pe gsp.

Mersi pentru apreciere. Din pacate aici locul este infestat de postaci ai ciobanului, al caror scop este sa faca imposibil un dialog civilizat si constructiv. Becalismul nu poate exista decat intr-o mocirla morala si intelectuala, iar cei platiti de cioban (din pacate unii dintre ei chiar din redactia gsp) lucreaza de zor la amestecarea noroiului cu cantitatea potrivita de apa de ploaie...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează