FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Ruptură! Peluza Nord a luat în colimator vedeta de la FCSB: „Ne-a revoltat! Incredibil gest”

Ultrașii roș-albaștrilor au protestat la meciul cu Voluntari / FOTO: GSP +18   FOTO
Ultrașii roș-albaștrilor au protestat la meciul cu Voluntari / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 09:49 / Actualizat luni, 07 martie 2022 12:26

FCSB a învins-o la limită pe FC Voluntari, 1-0, roș-albaștrii fiind salvați în prelungiri de eurogolul lui Octavian Popescu. Victoria n-a adus și liniștea în tabăra roș-albaștrilor.

UPDATE 12:20 Mustață îi transmite un nou mesaj amenințător lui Florin Tănase

„Tănase fost îndemnat de către anumite persoane să se întoarcă înapoi (n.r - din drumul spre galerie) A făcut un gest urât cu mâna și a plecat la vestiar, alături de «Maradona» Oaidă. Să-l întrebe Florin Tănase pe Rică Neaga ce pățea acum 15 ani de zile când punea piciorul pe minge. Niciun căpitan de la Steaua nu și-a permis să facă aceste lucruri și să ignore suporterii! 

Datorită nouă au câștigat multe meciuri. Dacă își permite să facă astfel de lucruri, o să-i demonstrăm cum stă treaba. Nu e corect să te comporți așa în fața suporterilor. Iei 30.000 de euro și ne ignori?! Să-i întrebe pe căpitanii de echipă de dinaintea lui cum stau lucrurile. Dacă nu iese public să le ceară scuze suporterilor, eu, Mustață, îi garantez că o să vadă ce se întâmplă la următorul meci! Florin Tănase să se pregătească!”, a spus Mustață, la Pro X. 

Știrea inițială:

Peluza Nord, extrem de tăcută pe durata partidei, i-a luat în colimator pe Florin Tănase și Răzvan Oaidă, cei doi jucători care au refuzat să salute galeria la finalul meciului. Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor roș-albaștri, condamnat în trecut pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție, le-a transmis celor doi un mesaj dur.

„Înseamnă că nu te duce prea mult mintea” » Nemulțumirea lui Florin Tănase, după victoria cu Voluntari
FCSB - FC Voluntari 1-0
„Înseamnă că nu te duce prea mult mintea” » Nemulțumirea lui Florin Tănase, după victoria cu Voluntari

Gheorghe Mustață: „Ne-a revoltat, pur și simplu, faptul că Tănase nu vrea să vină să ne salute!”

„Noi am venit să fim alături de ei. Nu am cântat pentru că le-am răspuns pe măsura jocului de la Pitești. Am fost însă alături de ei pe această vreme. La final am rămas total surprinși să vedem că doi jucători au refuzat să vină în fața noastră. Oaidă, care se crede Maradona, dar îî spunem noi că nici fotbalist nu este, și, culmea, Florin Tănase. 

Ne-a revoltat, pur și simplu, faptul că Tănase, căpitanul echipei, nu vrea să vină să ne salute. Au fost oameni care au încercat să-l întoarcă, dar a refuzat. Le-am explicat băieților de ce nu am cântat, iar ei au înțeles, dar de Tănase vom avea grijă de acum încolo. În ciuda jocului slab, a diferenței de CFR, a vremii, noi am fost acolo. 

Tănase ne-a sfidat. Incredibil gest! E căpitanul echipei! Rămânem la părerea, că în afara lui Keșeru, în echipa nu există steliști. De acum înainte, galeria îi răspunde lui Tănase, ca și lui Oaidă- Maradona, așa cum merită. Pe restul i-am asigurat că din play-off vom fi alături de ei”, a spus Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1. 

+14 FOTO

FCSB, ignorată de galerie în timpul meciului cu Voluntari

Ultrașii din Peluza Roș-Albastră au protestat la meciul FCSB - FC Voluntari, din ultima etapă a sezonului regulat. Au refuzat să își încurajeze favoriții, în semn de protest față de rezultatele recente.

Aproximativ 1.000 de fani sau fost prezenți în peluză la disputa de pe Arena Națională. În semn de protest față de modul în care Gigi Becali conduce echipa și față de rezultatele slabe din perioada recentă, ultrașii FCSB au refuzat să își încurajeze favoriții.

Fanii conduși de Gheorghe Mustață au afișat un mesaj înaintea fluierului de start: „Nu ne meritați!”. Apoi a fost liniște totală. Suporterii nu au ridicat nici stagurile de gard, lucru de preț în lumea ultras.

După fluierul final al lui Adrian Cojocaru, fanii și fotbaliștii celor de la FCSB s-au împăcat și au cântat împreună.

VIDEO Dumitru Dragomir nu mai crede în FCSB: „Nu prinde nici locul 2!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Tavi Popescu, MVP în FCSB – FC Voluntari » Cine a dezamăgit + ce notă a luat Târnovanu

„Înseamnă că nu te duce prea mult mintea” » Nemulțumirea lui Florin Tănase, după victoria cu Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
torinezul
torinezul  •  07 Martie 2022, 14:22
Postat de andreif pe 07 Martie 2022, 11:04

Mustata probabil ca a uitat ca a spus ca aduce bani pentru a cumpara echipa!Totusi vad ca Mustata se comporta de parca ar fi patron!Mustata,vezi ma ca la Pitesti nu a jucat nici Oaida si nici Tanase...!Poate ti spune asta ceva!!!Ma mir ca Mustata a uitat de Keseru...Sau cum sifona in presa pentru Iordanescu...Mustata devine de mi de ori mai nociv decat ce se spune ca ar fi Becali!Dar presei ii place!

"ca a uitat ca a spus ca aduce bani"??? Doamne*** esti? Ai terminat toti "ca" din lume.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andreif
andreif  •  07 Martie 2022, 12:05
Postat de guimaraes1.0 pe 07 Martie 2022, 11:49

Ai aparut prostalau plangacios?

Model de limbaj si de comentator acceptat de GSP...

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  07 Martie 2022, 11:49
Postat de andreif pe 07 Martie 2022, 11:32

Da,da...Cea mai buna si fenomenala echipa din Romania este cea despre care jurnalistii olandezi au ras cu gura pana la urechi si au spus ca fotbalistii de la CFR sunt buni la fotbalul amator...Altfel da,trebuie sa te crezi superior cand Filip este eliminat iar la o faza cu duritate mai mare arbitrul nici nu a oprit meciul!

Ai aparut prostalau plangacios?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează