FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 1-0

„Înseamnă că nu te duce prea mult mintea” » Nemulțumirea lui Florin Tănase, după victoria cu Voluntari

FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, datorită unui gol marcat de Octavian Popescu la ultima acțiune. Florin Tănase (27 de ani), căpitanul vicecampioanei, a a avut un discurs-maraton la finalul partidei. +18   FOTO
FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, datorită unui gol marcat de Octavian Popescu la ultima acțiune. Florin Tănase (27 de ani), căpitanul vicecampioanei, a a avut un discurs-maraton la finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 23:20 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 23:31

FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, datorită unui gol marcat de Octavian Popescu la ultima acțiune. Florin Tănase (27 de ani), căpitanul vicecampioanei, a venit la interviul de la finalul partidei. 

Florin Tănase a început cu o analiză a partidei de astăzi, apoi a criticat arbitrajul lui Adrian Cojocaru. A vorbit și despre implicarea lui Gigi Becali la echipă și despre soarta portarului Andrei Vlad. 

FCSB - FC Voluntari 1-0: două faze de penalty judecate în defavoarea roș-albaștrilor! Primul verdict al specialistului în arbitraj
FCSB - FC Voluntari 1-0
FCSB - FC Voluntari 1-0: două faze de penalty judecate în defavoarea roș-albaștrilor! Primul verdict al specialistului în arbitraj

Florin Tănase, după FCSB - FC Voluntari 1-0: „Să spui mereu că simulez... înseamnă că nu te duce prea mult mintea”

„Este importantă victoria. Aveam nevoie de ea pentru a ne recăpăta încrederea, moralul nu era așa bun. Nu s-a mărit distanța față de CFR. Acum încercăm să luăm fiecare meci în parte și să ne apropiem. În seara asta cred că am avut ceva ocazii de a marca. Au avut și ei două ocazii imense, dar am dominat. Puteam să marcăm mai multe goluri, dar suntem fericiți. Trebuia să câștigăm și pentru suporteri, ei sunt mereu lângă noi”, a spus Tănase, despre meci, la Telekom Sport. 

În minutul 75, Florin Tănase a pătruns în interiorul careului advers. A dat mingea pe lângă Igor Armaș, iar fundașul central al Voluntariului i-a întins piciorul stâng pe direcția de alergare. Arbitrul Adrian Cojocaru a văzut o simulare și nu e iertat de căpitanul celor de la FCSB. 

Din ce mi s-a spus, a fost penalty. În orice caz nu a fost simulare. Nu e primul galben pe care îl iau greșit... După asta, lumea vorbește că simulez. Normal că mă deranjează. Dacă încerci să scoți un fault, cum făceam în tinerețe, și ti se pune o etichetă permanentă, înseamnă că nu te duce prea mult mintea
- Florin Tănase

Florin Tănase: „Știți cum e nea Gigi, nu ascultă el sfaturi”

Despre excluderea lui Andrei Vlad din lot, urmare a gafei din eșecul 0-1 cu FC Argeș, Tănase a spus: „Cu Andrei Vlad încă nu am vorbit. Am zis să o fac după ce trec câteva zile, este foarte supărat și el. Se întâmplă, iar la portar se vede imediat pe tabelă. Eu pot să spun că e un portar foarte valoros. Dacă ar elimina aceste greșeli pe care le face uneori, cu siguranță va ajunge la un nivel mare. 

Noi îl vedem zi de zi la antrenamente, ne-a scos de multe ori. Sper să treacă peste. La cum îl cunosc, cu siguranță va trece. Nu decid eu, nu pot să mă implic. Știți prea bine cum e nea Gigi, nu ascultă el sfaturi”.

Normal că îi afectează când se iese după fiecare meci. Nu se simt prea bine după astfel de critici, poate sunt unii cu moralul mai slab. Dar dacă aceasta este strategia, așa crede dânsul că îi motivează, sperăm să dea și roade... Noi avem o relație normală, nu e specială. Dacă pe voi v-ar suna patronul, i-ați răspunde? Păi? Din când în când mă mai sună, dar nu mereu.
- Florin Tănase

VIDEO Nu e de acord cu tratamentul primit de Keșeru la FCSB: „Poate juca cel puțin o repriză”

Citește și alte știri despre FCSB - FC Voluntari: 

Un titular de la FCSB a apelat la tehnicile interzise de Gigi Becali în trecut

Următoarea țință a celor de la FCSB? Jucătorul care l-a cucerit pe MM Stoica: „Îmi place foarte mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
1633657550236593
Vasile Marin  •  08 Martie 2022, 06:55

Tu, cel mai mare simulator, tu ești cel care vrea arbitraj corect. Hai, fii odată serios, ipocrite! Și apucă-te de fotbal, e momentul!

ripensistu
ripensistu  •  07 Martie 2022, 19:38

Vorbea cu *** aia de Tava Popescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

5397024950313235
Stan Gabriel  •  07 Martie 2022, 16:47
Postat de emil1986 pe 07 Martie 2022, 09:22

Prost esti sigur. Si stii de ce ? Pentru ca nu intelegi/pricepi ca Steaua/FCSB este echipa care ataca cel mai mult, are jucatori cu calitate, care intra in careul adversarilor de f. multe ori, si echipele adverse comit infractiuni, la fel cum a facut Armas asupra lui Tanase. Ca arbitrul a fost la fel de prost ca si tine si n-a acordat penalty-ul cuvenit ... se mai intampla.

Voi vedeti penalty la orice contact...mai uitativa si la meciuri din afara sa vedeti acolo cum se dau penalty urile...daca jucati in anglia nu primeati nici un sfert din tot ce ati primit...si apropo...ala nu a fost penallty niciodata

Vezi toate comentariile (33)
Comentează