FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 1-0

FOTO FCSB - FC Voluntari 1-0: două faze de penalty judecate în defavoarea roș-albaștrilor! Primul verdict al specialistului în arbitraj

Florin Tănase (27 de ani) a cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 75 al meciului dintre FCSB și FC Voluntari, după un duel cu Igor Armaș (34 de ani). +18   FOTO
Florin Tănase (27 de ani) a cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 75 al meciului dintre FCSB și FC Voluntari, după un duel cu Igor Armaș (34 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 20:47 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 23:05

Florin Tănase (27 de ani) a cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 75 al meciului dintre FCSB și FC Voluntari (1-0), după un duel cu Igor Armaș (34 de ani). Gazdele ar fi putut să  beneficieze de un penalty și în finalul meciului. 

În minutul 75, Florin Tănase a pătruns în interiorul careului advers. A dat mingea pe lângă Igor Armaș, iar fundașul central al Voluntariului i-a întins piciorul stâng pe direcția de alergare. Contactul se vede clar pe reluări.

FCSB - FC Voluntari 1-0: două faze de penalty judecate în defavoarea roș-albaștrilor! Primul verdict al specialistului în arbitraj
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Florin Tănase a vrut penalty în FCSB - FC Voluntari

Adrian Cojocaru nu a ezitat nici o secundă. A dictat fault în atac și i-a arătat cartonașul galben pentru simulare lui Tănase. Asistentul Vladimir Urzică nu a fost consultat, deși avea o poziție bună. Atacantul gazdelor și-a făcut cruce, mirat de hotărârea „centralului”.

Un specialist în arbitraj contactat de GSP.ro a înclinat spre acordarea unui penalty: „Pare să fie, este o piedică pusă lui Tănase”.

Cum să avanseze Tănase? Armaș nu are nicio intenție la minge, duce piciorul în față. Mișcă piciorul stâng pentru a-l bloca pe Tănase
- Constantin Zotta, expertul Telekom Sport în arbitraj

Armaș, din nou în centrul atenției: l-a lovit pe Mamut

Igor Armaș a mai fost implicat într-o fază controversată. În minutele de final l-a lovit evident pe Ivan Mamut, atacantul introdus în partea secundă la FCSB, în timpul unui duel aerian pentru balon petrecut în careu.

Palma apărătorului central se oprește în figura adversarului, după ce mingea a părăsit zona, dar Cojocaru a lăsat jocul să continue.

VIDEO Nu e de acord cu tratamentul primit de Keșeru la FCSB: „Poate juca cel puțin o repriză”

Citește și alte știri despre FCSB - FC Voluntari: 

Un titular de la FCSB a apelat la tehnicile interzise de Gigi Becali în trecut

Următoarea țință a celor de la FCSB? Jucătorul care l-a cucerit pe MM Stoica: „Îmi place foarte mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
trader
trader  •  07 Martie 2022, 17:17

Nu ai nicio sansa cu CFR-ul, regulamentele sunt interpretate cu unitati de masura diferite. Daca Filip a fost eliminat pentru contactul cu Bordeianu, la Armas contra Mamut nu s-a vazut nici cartonas, nici 11m, desi a fost mult mai intens aplicat. Iar faultul lui Armas la Tanase, alta capodopera de arbitraj, finalizata si cu cartonas. Asa ca lasam fotbalulul romanesc in zona lui de confort, nu merita pierderea de timp, asteptam adevarata echipa din Cluj sa revina in prima divizie.

cornelconasu
cornelconasu  •  07 Martie 2022, 12:36

Zotta , specialist în arbitraj ???!!!! *** care a fost angajatul lui Copos și arbitra ...Rapidul ?! Dati toate unghiurile de filmare și vorbim după de simularea lui Tănase !!!!! Acolo au preluat 5-6 camere , DE CE avem doar DOUĂ unghiuri ??!!! Pentru că și televiziunile sunt corupte , pentru că Digi ar face orice să iasă protejații de la fîcîsîbî (așa se citește nu ?) campuioni !!! O să vedeți mânării la VAR !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  07 Martie 2022, 09:46
Postat de Vlad Ciprian Flavius pe 07 Martie 2022, 04:23

Cum sa l pui pe Zota specialist in arbitraj?! Incredibil!!! Se rasuceste Rainea in groapa nene!!!

N-ai vrea sa fii tu???? Vai de tine!!!! Au fost penalty-uri clarisime, prostane!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează