FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Următoarea țință a celor de la FCSB? Jucătorul care l-a cucerit pe MM Stoica: „Îmi place foarte mult!”

Marius Ștefănescu (foto: Cristi Preda)
Marius Ștefănescu (foto: Cristi Preda)

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 11:19 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 11:24

Sepsi OSK s-a impus pe teren propriu cu scorul 2-1 în fața celor de la FCU Craiova în ultima etapă a sezonului regulat, iar un jucător din lotul covăsnenilor i-a atras atenția lui MM Stoica.

Gazdele s-au văzut conduse încă de la începutul partidei, dar au reușit să întoarcă scorul în doar opt minute. Marius Ștefănescu (23 de ani) a fost cel care a deschis drumul victoriei echipei lui Bergodi, marcând golul egalizator. Prestația solidă nu a fost ignorată de MM Stoica, acesta având numai cuvinte de laudă la adresa mijlocașului originar din Caracal.

Cristiano Bergodi, nemulțumit de jocul elevilor săi: „Au fost mai multe contraatacuri în acest meci decât în 4-5 luni de când sunt aici”
Sepsi - FCU Craiova 2-1
Cristiano Bergodi, nemulțumit de jocul elevilor săi: „Au fost mai multe contraatacuri în acest meci decât în 4-5 luni de când sunt aici”

MM Stoica, impresionat de un fotbalist de la Sepsi: „E un jucător interesant!”

Marius Ștefănescu a fost artizanul succesului obținut de covăsneni în fața echipei din Bănie, iar acesta a fost desemnat omul meciului. 

Prestația sa a fost analizată și de managerul general al celor de la FCSB. MM Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa mijlocașului de 23 de ani. Acesta ar putea reprezenta în viitor o soluție pentru clubul bucureștean.

„De nicăieri au venit golurile... mai rar să vezi așa ceva. Mie îmi place foarte mult Ştefănescu. Chiar e un jucător bun. Într-adevăr, nu prea ştii ce este. A jucat şi fundaş stânga, a jucat şi extremă stânga, nu l-am văzut niciodată în schimb în partea dreaptă. Ca să intre în interior loveşte mingea foarte bine şi apare la finalizare, e un jucător interesant”, a declarat MM Stoica pentru Telekom Sport.

6 goluriîn 29 de partide a marcat Ștefănescu în actualul sezon competițional în tricoul celor de la Sepsi

500.000 de euroeste cota de piață a acestuia, potrivit Transfermarkt

VIDEO Retrogradează Dinamo? MM Stoica despre situația „câinilor”: „E o chestiune de timp”

Citește alte știri din Liga 1

Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB: „Trebuie găsită o soluție”

S-a grăbit FCSB cu Edjouma? Ce a remarcat antrenorul preferat al lui Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
romeverest
romeverest  •  06 Martie 2022, 16:38

Asta mai lipseste !! Fcsb doreste sa-l distruga si pe baiatul asta !!

befree
befree  •  06 Martie 2022, 15:32

Inca nu se stie sigur cine pe cine a "cucerit", mm pe jucator sau invers. Asteptam vesti noi cu sufletul la gura. Waxxxx

siriussirius
siriussirius  •  06 Martie 2022, 13:43

Conducerea FCSB ului e hei-rupista cum da unul un gol cum face altul o fază citdecit hai la FCSB cu el că are valoare sigur că după două trei meciuri ei își dau seama de "valorile" aduse

Vezi toate comentariile (18)
Comentează