FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB: „Trebuie găsită o soluție”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 10:37 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 10:43

Andrei Vlad (22 de ani) a fost din nou eroul negativ al celor de la FCSB, îngropându-și echipa în deplasarea de la FC Argeș, pierdută la limită, scor 0-1.

Tânărul portar al celor de la FCSB a greșit la golul marcat de argeșeni, iar la pauză a fost scos dintre buturi, în locul său făcându-și apariția în poartă Ștefan Târnovanu. 

Omul care l-a descoprit pe Vlad este de părere că greșeala i-a fost fatală, iar acesta nu va mai prinde echipa antrenată de Toni Petrea.

Cum vede un fost portar decizia luată de Becali în cazul lui Andrei Vlad: „Trebuie să se trezească”
FCSB
Cum vede un fost portar decizia luată de Becali în cazul lui Andrei Vlad: „Trebuie să se trezească”

Andrei Vlad, out de la FCSB?

Andrei Vlad a fost transferat de FCSB în anul 2017 de la CS Universitatea Craiova, în schimbul a 400.000 de euro. Silviu Bogdan, cel care l-a descoprit pe acesta pe vremea când era junior, consideră că gafa făcută în ultima partidă, contra celor de la FC Argeș, a fost cea care i-a semnat sentința portarului.

„E un moment dificil, pentru el. Nu știu ce va urma. Acum, patronul clubului cred că are un plan. Dacă nu o să-l mai bage în poartă, trebuie găsită o soluție. Poate pleacă în altă parte”, a declarat Silviu Bogdan, potrivit Fanatik.

Silviu Bogdan, aprecieri la adresa lui Vlad

În ciuda gafelor făcute în ultima vreme de Andrei Vlad, fostul director al Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova nu și-a pierdut încrederea în goalkeeper-ul de 22 de ani și consideră că greșelile ce au apărut în jocul acestuia au venit pe fondul lipsei de concentare.

E un copil talentat. Poate că lipsa de concentrare, din anumite momente, a produs aceste gafe. Dar e un portar care a avut și meciuri foarte bune. Din păcate, a gafat acum. Eu am încredere în continuare în Andrei Vlad”, a adăugat Silviu Bogdan.

Nu se pune problema revenirii la Craiova

Andrei Vlad și-a făcut junioratul la Universitatea Craiova, dar omul care l-a descoperit pe acesta este convins că fotbalistul nu mai are șanse acum să revină în lotul alb-albaștrilor, acolo unde pe postul de portar sunt deja doi jucători importanți, Mirko Pigliacelli și David Lazar.

„Din punctul meu de vedere, va fi dificil să revină. Revenirea în Bănie e greu de realizat. A fost la Craiova… trebuie să aibă drumul lui în viață. Revenirea la Craiova nu o văd ca o soluție bună și nu știu dacă cei de la Craiova vor acest lucru. E dificil, sunt doi portari buni (n.r. la Universitatea Craiova). Andrei trebuie să aibă drumul lui în viață. E tânăr, nu e un capăt de țară, să zici că se lasă de fotbal. Se poate găsi o soluție pentru viitor”, a declarat Bogdan, potrivit sursei menționate anterior.

Andrei Vlad, falimentul lui Gigi Becali » FCSB a pierdut 13 milioane de euro pe mâna lui
FCSB
Andrei Vlad, falimentul lui Gigi Becali » FCSB a pierdut 13 milioane de euro pe mâna lui

Silviu Bogdan, sfat pentru Andrei Vlad

Viitorul lui Vlad la echipa bucureșteană este pus acum sub semnul întrebării. Silviu Bogdan îl sfătuiește însă pe portar să aibă răbdare și să respecte decizia clubului.

„Să aibă răbdare, să respecte decizia clubului, indiferent care este aceasta și să muncească în continuare. Eu așa l-aș sfătui. Până la urmă, și FCSB-ului a investit în el. N-ai ce să-i reproșezi, practic, FCSB-ului, pentru că, totuși, l-a băgat în poartă”.

Eu nu cred că FCSB își permite să piardă un portar cum e Andrei Vlad. Va fi un portar bun. O să facă o figură frumoasă și la echipa națională. Important este să treacă peste aceste momente - Silviu Bogdan

1 milion de euroeste cota de piață a lui Vlad, potrivit Transfermarkt

VIDEO Etapa 30 // Match Preview FCSB - FC Voluntari

Citește și alte știri

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Andrei Vlad: „Ne-a distrus! Nu mai apără” » La ce club din Liga 1 l-a propus imediat după gafă: „Nici acolo nu e dorit”
FCSB
Gigi Becali l-a desfiinţat pe Andrei Vlad: „Ne-a distrus! Nu mai apără” » La ce club din Liga 1 l-a propus imediat după gafă: „Nici acolo nu e dorit”
Mihai Stoica explică decizia luată de FCSB în cazul Vlad: „Dacă ar fi fost singura greșeală...”
FCSB
Mihai Stoica explică decizia luată de FCSB în cazul Vlad: „Dacă ar fi fost singura greșeală...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1983525858533835
Mihai Fcsb  •  06 Martie 2022, 14:23

Domnule Bogan el nu a gafat doar in meciul cu argesi el gafeaza constant aici nu este vorba de concentrare este lipsa de valoare..dul unde vrei dumneata dar scapane de el si poate il iei si pe cretusi ovidiu popescu ca si ei sunt gafeori parca sunt frati gemeni aceasta tripleta. Iar jiji nu stie de ce nu castiga campionatul cu cretu,vlad si ovidiu popescu ,perianu alt *** antifotbalist unde ia.ti gasit mah pe circarii astia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  06 Martie 2022, 14:04

Arogantele se platesc. Cand te crezi ,,super-ultra-maxi-mega,, portar ..... si tu esti un .... (nu mai scriu ce este, mi-e mila de acesti oameni cu ,,figuri la cap,,), la un moment dat vine NOTA DE PLATA.

niculaemoromete
niculaemoromete  •  06 Martie 2022, 13:40

Vlad trebuie să-și ***: greșelile lui vin dintr-o lipsă de coordonare dintre ochi, creier și corp. Aceste blocaje se petrec atunci când se acumulează stres indirect asupra contextului său de muncă. Stresul indirect este generat de decalajul dintre așteptările lui personale și percepția amânării nedefinite a unor împliniri. Asta pățesc cei mai înaintați în vârstă, dar Vlad manifestă aceste simptome!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează