FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Andrei Vlad: „Ne-a distrus! Nu mai apără” » La ce club din Liga 1 l-a propus imediat după gafă: „Nici acolo nu e dorit”

Andrei Vlad // FOTO: Imago
Andrei Vlad // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 11:21 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 11:50

După 0-1 cu FC Argeș, Gigi Becali, patronul FCSB, l-a criticat pe portarul Andrei Vlad, pentru gafa făcută.

După ce a greșit la golul marcat de piteșteni, când a pasat direct la un adversar, portarul de 22 de ani a fost schimbat la pauză. Acum, Gigi Becali spune că acesta nu va mai apăra la FCSB și că l-a propus la CSU Craiova, fostul său club, dar patronul Mihai Rotaru l-a refuzat.

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în jocul lui FCSB și cum vede lupta la titlu: „Asta e clar ”
FC ARGEȘ - FCSB 1-0
Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în jocul lui FCSB și cum vede lupta la titlu: „Asta e clar ”

Gigi Becali îl atacă pe Andrei Vlad după FC Argeș – FCSB

„Eu privesc în ansamblu. Am jucat fără 5 titulari și s-a jucat doar la o poartă. Dar nu ai cum să câștigi meciul așa, dacă vine unul ca Vlad și bagă mingea în poartă. Nu ai ce să faci când e o situație de cascadorii râsului. Nu poți câștiga meciul, nu ai cum. Noi am fi câștigat meciul dacă nu era acea gafă. Dacă nu dădea gol, FC Argeș nu se baricada și noi câștigam.

Dar dacă el a făcut gafa aia, nu am ce să-i mai fac. Nu mai apără! Zic unii de echipa națională... Du-te, mă, ia-l la echipa națională. Nu se poate... Ne-a distrus! Îmi pare rău, îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Gata, la revedere!

Aseară, după gol, i-am dat telefon lui Mihai Rotaru. Dar nici el nu mai vrea să-l ia. Cât m-am luptat pentru Vlad și ne-a scos din Europa, ne-a evaporat campionatul anul trecut, acum iar. Poți pierde campionatul pentru o asemenea gafă. Cum să faci așa ceva?! Bine, asta e. Nu a vrut. Nu a fost cu intenție. Greșeala e omenească. Dacă greșește o dată, iertăm. Bine, m-am luat și după oamenii mei, care ziceau că e cel mai bun la antrenamente. O fi, dar nu mai apără. Nu am ceva cu el, dar nu avem ce face.

Nu știu cât mai are contract. Să fie sănătos. Nu mai apără el! Nu se poate așa ceva. A zis Edi Iordănescu că-l vrea la națională pe Andrei Vlad. Ce mă interesează pe mine de ce vrea el? Mă interesează de FCSB-ul meu, de banii mei”, a declarat Gigi Becali la ProX.

VIDEO Marin Barbu, nemilos la adresa lui Andrei Vlad: „Gigi Becali a procedat foarte bine, trebuie să sufere puțin!”

Citește și: 

Gigi Becali, acuzat după încă un pas greșit făcut de FCSB: „Jucătorii simt că antrenorul nu e șeful și nici nu le mai vine să se antreneze”

Florinel Coman, luat la rost: „Ar trebui să vadă cum e să nu mai ai bani. Poate așa îi vine mintea la cap”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
135633977210983
Gigi Papadie  •  05 Martie 2022, 03:47

am spus de multe ori ca asta e un mascarici un increzut si fara judecata ,in fotbal ma refer

trink
trink  •  05 Martie 2022, 00:40

valhala!

1115907728536992
Gheorghe Bica  •  04 Martie 2022, 18:36

Este cel mai slab portar din Liga 1.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează