FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 1-0

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în jocul lui FCSB și cum vede lupta la titlu: „Asta e clar ”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 08:54 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 09:25

FCSB este la 14 puncte de liderul CFR Cluj, după 0-1 cu FC Argeș.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, FCSB a făcut un nou pas greșit, la capătul unei evoluții modeste a formației antrenate de Toni Petrea.

Andrei Vlad, cel mai slab în FC Argeș - FCSB » Ce notă a luat după gafa comisă la gol + cine a jucat peste media echipei
FC ARGEȘ - FCSB 1-0
Andrei Vlad, cel mai slab în FC Argeș - FCSB » Ce notă a luat după gafa comisă la gol + cine a jucat peste media echipei

Ilie Dumitrescu explică problemele de la FCSB

Ilie Dumitrescu a analizat jocul celor de la FCSB în meciul cu FC Argeș și lupta la titlu cu CFR Cluj.

„FCSB a mutat după pauză cu Coman și au fost câteva situații bune. Dar Coman nu își intră încă în formă, se vede că nu are un tonus al competiției, ratează din situații foarte clare.

FCSB putea reveni în joc pentru că au fost ocazii foarte mari. E foarte greu să desfaci o apărare ca a celor de la FC Argeș, mai ales că nu există relații de joc. Totul e individual.

E o situație destul de complicată și pentru antrenor, și pentru jucători. Sunt și câteva absențe notabile, Olaru, Oaidă, Florin Tănase. E clar că echipa nu trece printr-un moment foarte bun. A avut o perioadă cu rezultate favorabile, apoi a venit acel egal de la Mioveni, rezultatul cu Farul și intri în zona aia.

Acum este o diferență foarte mare, cam cea mai mare de când s-a inventat play-off-ul, Ocupanta primului loc intră cu 7 puncte avans. Cea mai mare diferență până acum a fost de patru puncte”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Bogdan Stancu, declarații după FC Argeș - FCSB, 1-0: „Aș vrea să mă retrag aici”

Citește și:

Atac frontal într-un studio TV: „FCSB, echipă de pluton! Râde și fiică-mea, că se uită la TV”

Toni Petrea, după „naufragiul” de la Pitești: „Un singur cuvânt am de spus” + cum explică ultimele rezultate

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
andreif
andreif  •  04 Martie 2022, 12:28

Ilie Dumitrescu nu ar trebui sa mai vorbeasca de echipa lui Becali pana nu si asuma ca el l a cerut in echipa pe Stoica care in ultimele meciuri a fost printre cei mai slabi de pe teren...Apoi este cam la limita sa faca scandal cu Becali inaintea meciului cu Becali iar aseara sa se laude cu ce implicare a avut la echipa Farul...

steaualiga1
steaualiga1  •  04 Martie 2022, 12:25

Ilie dumitrescu, un fost mare fotbalist. Argentina cu echipa ei de fotbal cunoaste acest lucru. Acum, Iliuta este un fin cunoscator al fotbalului romannesc si mondial...bravo Ilie.

wearethechampions
wearethechampions  •  04 Martie 2022, 10:49
Postat de tot_vlad pe 04 Martie 2022, 09:41

Mai speră vreun fecesebist că FC Faci Ce Spune Becali va lua campionatul? :))

E greu. Mai ales ca au inceput si sa fie arbitrati corect

Vezi toate comentariile (8)
Comentează