FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 1-0

Toni Petrea, după „naufragiul” de la Pitești: „Un singur cuvânt am de spus” + cum explică ultimele rezultate

Toni Petrea / FOTO: GSP
Toni Petrea / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 23:27 / Actualizat joi, 03 martie 2022 23:29

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a comentat eșecul dureros suferit de echipa sa în deplasare cu FC Argeș, scor 0-1. Tehnicianul acuză problemele de lot cu care se confruntă, dar spune că nu și-a luat gândul încă de la titlu. 

Un singur cuvânt am: dezamăgire. Am făcut un meci destul de bun, dar n-am reușit să marcăm. O situație avută de adversarii noștri s-a dovedit a fi decisivă pentru cele trei puncte. 

Șansele noastre de a mai prinde primul loc sunt extrem de mici, dar eu mă gândesc la titlu. Ce să facem, să ne predăm și să le dăm lor medaliile? Avem probleme de efectiv, indisponibili, avem meciuri din 3 în 3 zile. Am avut și probleme obiective: n-am dispus de întreg lotul de jucători, avem infirmeria plină”, a spus Toni Petrea, la microfonul Digi Sport. 

Claudiu Keșeru, din nou umilit de Gigi Becali » Ce s-a întâmplat în meciul de la Pitești
FC ARGEȘ - FCSB 1-0
Claudiu Keșeru, din nou umilit de Gigi Becali » Ce s-a întâmplat în meciul de la Pitești

Toni Petrea, despe...

...eroarea monumentală a lui Andrei Vlad: „Se întâmplă! Portarul e foarte expus, nici terenul nu a fost foarte bun. Dar asta nu trebuia să ne oprească să nu înscriem două, trei goluri. Din păcate, n-am reușit, n-am avut inspirație. Am crezut că e mai OK să-l scoatem (n.r - la pauză), era expus, am considerat că e decizia bună pentru a evita alte greșeli”.

...intrarea lui Florinel Coman: „A intrat binișor, a avut câteva situații, dar n-a ales cea mai bună soluție la finalizare. Sper că, ușor-ușor, va reveni la forma sa de dinainte de accidentare”.

Florin Tănase, gripat sau pedepsit?

FCSB a abordat meciul din Trivale cu 13 jucători indisponibili din cei 28 aflați la dispoziția clubului. Toni Petrea a ținut să precizeze că Florin Tănase nu plătește fiindcă a manifestat curaj la declarații, în fața patronului, nu a prins lotul din cauză că este răcit. 

Oricum, antrenorul a fost evaziv înainte de meci: „Ăștia suntem, 16. Avem răciți, doi sunt accidentați, atâția am rămas. Nu sunt cu Covid, în schimb sunt gripați. Unii au ieșit pozitiv la testele Covid, dar se simt bine, alții negativ, dar se simt rău.

Tănase nu s-a simțit bine, a fost cu noi la Pitești, dar l-am trimis înapoi la București. Am început cu Coman și cu Keșeru rezerve că așa am considerat eu! Avem nevoie în start de jucători care să facă efort”, a susținut Petrea, înaintea partidei.

FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
+9 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Andrei Vlad, eroare monumentală la Pitești! „Messi al portarilor”, moment inexplicabil la golul lui FC Argeș + SCHIMBAT la pauză

Claudiu Keșeru, din nou umilit de Gigi Becali » Ce s-a întâmplat în meciul de la Pitești

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  04 Martie 2022, 07:28
Postat de ionica007 pe 04 Martie 2022, 06:24

Upss... Voluntariul nu poate scapa play off-ul, am gresit eu...

Ar fi bine sa-1 bata pe fcsb,dar Voluntari este deja calificata .

andy_2008
andy_2008  •  04 Martie 2022, 07:29

Patron *** ,antrenor de *** si *** asta e FCSB !!! Or sa castige campionatul in secolul viitor!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  04 Martie 2022, 06:24
Postat de ionica007 pe 04 Martie 2022, 06:22

Urmeaza umilinta suprema: Voluntariul daca vrea in play off, bate la fcfcsb...:)

Upss... Voluntariul nu poate scapa play off-ul, am gresit eu...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează