FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Florinel Coman, luat la rost: „Ar trebui să vadă cum e să nu mai ai bani. Poate așa îi vine mintea la cap”

Florinel Coman // FOTO: Imago +49   FOTO
Florinel Coman // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 09:28 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 10:47

Invitat la GSP LIVE, Marin Barbu l-a criticat pe Florinel Coman (23 de ani) pentru atitudinea avută în ultima perioadă.

După ce Gigi Becali s-a luat de extrema de la FCSB, și Marin Barbu a avut un mesaj dur pentru jucătorul căzut în dizgrația patronului roș-albaștrilor din cauza evoluțiilor slabe.

Jucătorii de la FCSB, criticați în direct: „Fiecare joacă ce vrea. Calitatea la finalizare e modestă. Ce să-l mai învețe antrenorul pe Coman?”
FC ARGEȘ - FCSB 1-0
Jucătorii de la FCSB, criticați în direct: „Fiecare joacă ce vrea. Calitatea la finalizare e modestă. Ce să-l mai învețe antrenorul pe Coman?”

VIDEO Florinel Coman, pus la colț după evoluțiile slabe de la FCSB

 

„În cazul lui Coman, culegi ce semeni. Dacă avea o viața mai ordonată și era mai serios, putea fi o piesă importantă, având în vedere cât fotbal știe. Eu nu sunt apropiat de el, ca să-mi dau seama ce are. Dar cei care sunt lângă el ar trebui să-l tragă de urechi.  Dacă nu se antrenează bine, trebuie făcut ceva. Ori vă luați la revedere, ori nu.

Dacă spui că nu se antrenează bine și tu îl bagi, tu ești vinovat. Dacă nu vrea să se antreneze cum trebuie, poți să-l pedepsești Dacă nici după ce-l pedepsești nu vrea, înseamnă că lucrurile sunt scăpate de sub control. Dacă la 23 de ani ești terminat, ce mai vorbim de fotbal?

Ar trebui să vadă cum e să nu mai ai bani, să vadă partea amară a vieții. Poate așa îi vine mintea la cap. Viața unui fotbalist începe când se retrage. După aceea trebuie să te descurci cu mintea ta, cu ce ai învățat și cu ce ai strâns”, a declarat Marin Barbu la GSP LIVE.

Măcinat de accidentări în acest sezon, Coman a strâns doar 14 partide în acest sezon, reușind doar un gol și o pasă de gol.

Florinel Coman, probleme cu legea

În luna mai a anului trecut, Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri/oră pe „Autostrada Soarelui”. În momentul în care i s-au cerut actele, extrema celor de la FCSB a prezentat o traducere a unui permis auto, document pe care l-ar fi obținut din Ucraina. 

Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie și i-au întocmit un dosar penal. Niciun progres nu a fost făcut în anchetă, din cauza lipsei de cooperare a organelor competente din Ucraina. Anchetatorii români au nevoie de un răspuns oficial cu privire la veridicitatea și valabilitatea permisului de conducere.

Ancheta în dosarul penal deschis pe numele lui Florinel Coman bate pasul pe loc, din cauza lipsei de reacție a autorităților ucrainene. „Au fost făcute demersuri pentru a se stabili dacă documentul prezentat de bărbatul în cauză este un act valabil pe teritoriul Ucrainei, obținut în urma unor examene teoretice și practice. Până acum, nu s-a primit, însă, niciun răspuns”, au declarat surse judiciare, potrivit Gândul.

+45 FOTO

Ionuț Rada, despre căderea lui Florinel Coman: „Acum nu mai are încredere, vezi că este fragil”

Recent, și Ionuț Rada a analizat situația prin care trece Florinel Coman.

„Sunt tentații foarte mari, ai un anturaj negativ. Persoanele de lângă sunt foarte importante. Putem să-l dăm ca exemplu pe Florinel Coman. A venit de la Farul, a avut o explozie și după au început accidentările. Nu pot da vina pe prietena lui sau pe anturajul lui. Ceva s-a întâmplat.  Această perioadă, cu multe accidentări, l-a tras în jos. Unul era Florinel Coman de acum 4 ani și unde este acum. Mie îmi plăcea foarte mult. Vedeam încredere, vedeam tupeu. 

Doar aceste lucruri le pierzi. Acum nu mai are încredere, vezi că este fragil. Joacă mai atent. Pierzi foarte mult, indiferent de cât de puternic ești din punct de vedere mental, când treci prin accidentări. Te trag în jos. Nu mai ai putere să te ridici. Depinde foarte mult de persoana de lângă tine și de caracterul tău. Lumea spune că este frumos să fii fotbalist, dar e periculos când ai mult timp liber. Trebuie să le organizezi timpul
- Ionuț Rada la GSP LIVE.

Citește și:

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în jocul lui FCSB și cum vede lupta la titlu: „Asta e clar ”

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în jocul lui FCSB și cum vede lupta la titlu: „Asta e clar ”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Martie 2022, 21:21
Postat de Constantin Mosnegutu pe 04 Martie 2022, 13:02

Saracu de cand a dat de asta cu caru mare parca i-a luat Dumnezeu mintea si puterile. Sugatoare nene nu gluma. Una de asta te lasa "galbin ca turta de ceara". Saracu Florinel! Dar deh... Unde nu-i minte nci al de sus nu da... L-a prins patachina cu ismenele-n vine si l-a terminat!!!

ma, adevarul e ca are de toata! ***! dar una e una si alta e alta! ***! ***! cu zic italienii "finiti i soldi, finito l`amore!"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Martie 2022, 06:25
Postat de ripensistu pe 04 Martie 2022, 10:24

Nu era posibil sa nu o bagati in seama si pe fundasa lui.

pai cam ea e motivul decaderii lui! nu vina, ci motivul! vina e a lui, dar motivul este ea! pana cand nu o sa aleaga intre fotbal si ea, o sa o mai scalde! desi se pare ca a cam ales! el este puturos de fel, desi talentat! o femeie de genul asta era tot ce nu avea nevoie! acu`, ce sa zic, nu poti sa dictezi inimii! daca pe ea o vrea, vorbiti despre el ca fotbalist la trecut!

wearethechampions
wearethechampions  •  04 Martie 2022, 13:53

Da cu dosaru penal pentru uz de documente false cum stam? Ar trebui ca baiatu asta sa joace la fece poarta alba, nu la fece se be ....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează