FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum vede un fost portar decizia luată de Becali în cazul lui Andrei Vlad: „Trebuie să se trezească”

Andrei Vlad // FOTO: Imago
Andrei Vlad // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 08:54 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 09:58

Răzvan Pleșca a comentat situația portarului Andrei Vlad (23 de ani), criticat dur pentru gafa făcută în meciul FC Argeș – FCSB 0-1.

După ce Gigi Becali a anunțat că-l va lăsa pe banca pe rezerve pe Andrei Vlad, urmând ca titular să fie Ștefan Târnovanu, Răzvan Pleșca, fost goalkeeper, a explicat de ce această decizie ar putea fi benefică pentru jucătorul roș-albaștrilor.

Andrei Vlad, falimentul lui Gigi Becali » FCSB a pierdut 13 milioane de euro pe mâna lui
FCSB
Andrei Vlad, falimentul lui Gigi Becali » FCSB a pierdut 13 milioane de euro pe mâna lui

„Andrei Vlad trebuie să se trezească”

„Trebuia să conştientizeze situaţia. La acea fază trebuia să degajeze. Poate că dacă va fi trecut pe banca de rezerve va fi bine. Are nevoie să se trezească. În alte părţi, la Farul, la Chindia, sunt portari tineri, dar când eşti tânăr la FCSB este greu. Ştiu că e serios la antrenamente, dar se întâmplă să mai ai perioade proaste.

El a mai prins, însă, şi meciuri bune. Poate că nu e întâmplător că FCSB a luat ultimul titlu cu Arlauskis în poartă, iar ultima calificare în primăvara europeană a fost cu Niţă. Erau portari cu experiență”, a declarat Răzvan Pleșca la LookSport.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Andrei Vlad: „Ne-a distrus! Nu mai apără”

Nu ai cum să câștigi meciul așa, dacă vine unul ca Vlad și bagă mingea în poartă. Nu ai ce să faci când e o situație de cascadorii râsului. Nu poți câștiga meciul, nu ai cum. Noi am fi câștigat meciul dacă nu era acea gafă. Dacă nu dădea gol, FC Argeș nu se baricada și noi câștigam.

Dar dacă el a făcut gafa aia, nu am ce să-i mai fac. Nu mai apără! Zic unii de echipa națională... Du-te, mă, ia-l la echipa națională. Nu se poate... Ne-a distrus! Îmi pare rău, îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Gata, la revedere!

După gol, i-am dat telefon lui Mihai Rotaru. Dar nici el nu mai vrea să-l ia. Cât m-am luptat pentru Vlad și ne-a scos din Europa, ne-a evaporat campionatul anul trecut, acum iar. Poți pierde campionatul pentru o asemenea gafă. Cum să faci așa ceva?! Bine, asta e. Nu a vrut. Nu a fost cu intenție. Greșeala e omenească. Dacă greșește o dată, iertăm. Bine, m-am luat și după oamenii mei, care ziceau că e cel mai bun la antrenamente. O fi, dar nu mai apără. Nu am ceva cu el, dar nu avem ce face.

Nu știu cât mai are contract. Să fie sănătos. Nu mai apără el! Nu se poate așa ceva. A zis Edi Iordănescu că-l vrea la națională pe Andrei Vlad. Ce mă interesează pe mine de ce vrea el? Mă interesează de FCSB-ul meu, de banii mei 
- Gigi Becali la ProX

VIDEO Totul despre FCSB - FC Voluntari

Citește și: 

Mihai Stoica explică decizia luată de FCSB în cazul Vlad: „Dacă ar fi fost singura greșeală...”

Distrus de accidentări și de lene! Regres șocant al vedetei de la FCSB » Cum îl păcălea pe Rădoi la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează