FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a pierdut procesul cu FRF » Ce sumă va trebui să achite Gigi Becali

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 19:18 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 20:40

FCSB a pierdut procesul intentat împotriva Federației Române de Fotbal, prin care contestă obligativitatea înființării echipelor de fotbal feminin.

Gigi Becali și Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, au făcut toate demersurile posibile pentru a bloca decizia comună a Federației și a Ligii. În toamna lui 2019, cele două foruri introduceau în caietul de sarcini pentru obținerea licenței și obligativitatea înființării unor echipe de fotbal feminin.

Cestor, acuzat de Petrescu că n-a vrut să joace în derby! Ce s-a întâmplat după FCSB - CFR 3-3
CFR Cluj
Cestor, acuzat de Petrescu că n-a vrut să joace în derby! Ce s-a întâmplat după FCSB - CFR 3-3

FCSB a pierdut procesul cu FRF 

În vara anului 2020, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a respins contestațiile formulate de FCSB la deciziile Comitetului Executiv, adoptate în ședința din 3 iulie 2019.

Acum, a venit rândul Tribunalului București să ia aceeași decizie. Clubul finanțat de Gigi Becali se vede obligat să achite și cheltuielile de judecată, o sumă modică, în valoare de 5.000 de lei, potrivit Prosport.

FRF, miza pe fotbalul feminin 

La aproape 8 ani de când a câștigat primul mandat de președinte, Burleanu a dezvoltat galopant fotbalul fetelor, astăzi fiind cu peste 300% mai multe formații, comparativ cu martie 2014. Dar a prăbușit nivelul fotbalului masculin, care în prezent are cu peste 16% mai puține echipe la nivelul primelor două divizii. 

Burleanu a anticipat o oportunitate fantastică de a-și consolida poziția în fruntea FRF, din perspectiva votanților la alegeri, prin apariția tot mai multor cluburi de fotbal feminin, care, de exemplu, la alegerile din 2018, l-au votat în proporție de 100%. Iar în momentul de față, numărul cluburilor de fotbal feminin care au drept de vot în Adunarea Generală e de două ori și jumătate mai mare decât în martie 2014!!!

Gigi Becali, suspendat și amendat în 2020 pentru sexism

Gigi Becali s-a opus inițiativei din primul moment. Declarațiile lui cu tentă sexistă i-au adus prejudicii serioase în 2020. 

Comisia de Disciplină și Etică a FRF l-a suspendat pe Gigi Becali pentru 4 luni și i-a aplicat o amendă de 65.000 de lei (13.400 de euro). În plus, FCSB a fost și ea amendată cu 10.000 de lei (2.065 de euro).

Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Vreți să fie batjocorit bărbatul? Asta e intenția dracului! Femeia să aibă putere, iar bărbatul să fie schimonosit! Vrea să se strice familia! D-aia nu mai sunt familii, pentru că își pierd capul. 

Dacă Bodescu și Burleanu zic, fac echipă de fotbal feminin. Nu mă cert cu ei! Dar dacă le lovește mingea în sâni ce fac? Au sutien? Mai bine mă împușcați, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine îmi tai capul! Nu-mi schimb părerea. Nu-l schimb pe Hristos chiar dacă e să mor. Mai bine mor! Fotbalul nu e un sport de femei. Cum joacă în zilele în care au problemele?
- Gigi Becali, în ianuarie 2020

VIDEO Cele mai interesante informații înainte de Dinamo - FCSB 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Flavius Stoican, mesaj pentru Mihai Stoica și FCSB: „Ce să facem dacă sunt nemulțumiți?”

MM Stoica preia discursul lui Gigi Becali: „Tavi Popescu, titular la Barcelona! E peste Gavi și Nico”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
22cea
22cea  •  27 Ianuarie 2022, 04:30

Cluburile de abia isi trag *** de pe o zi pe burlenilor le arde de fotbal feminin . Pe banii cui se joaca fotbal feminin ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

competition
competition  •  26 Ianuarie 2022, 22:28

Pierde Becali la procese... :))) Nu cred sa existe alt om in Romania cu atatea procese pierdute. :)))) Ce martalog!

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Ianuarie 2022, 22:18
Postat de elementlord pe 26 Ianuarie 2022, 21:37

Pun si eu o idee: obligam cluburile de fotbal masculin sa aiba echipa feminina, dar se aplica si reciproca?

Nu există club de fotbal masculin. Nu există nimic în denumirea unui club care să-l diferențieze ca fiind masculin. Uita-te la denumirile lor: FC, CF etc. N-am văzut la niciun club să se numească “fotbal club masculin”. Și atunci dacă e doar club de fotbal și atât, e normal să aibă secție de băieți și de fete. La fel cum e și la atletism, volei, handbal etc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează