FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB pleacă din București după închiderea Arenei Naționale! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 17:02

Închiderea Arenei Naționale o obligă pe FCSB să-și găsească alt stadion unde să joace meciurile pentru acest final de an.

Cum Gigi Becali a refuzat să mai meargă la Voluntari, motivând că acel stadion îi poartă ghinion și că nu câștigă atunci când joacă acolo.

Așadar FCSB se va muta la Pitești, după cum chiar patronul formației a anunțat pentru sport.ro. Nu e prima dată când FCSB joacă la Pitești în calitate de gazdă.

În urmă cu 3 ani FCSB mergea acolo, pe când echipa era antrenată de Mirel Rădoi și mai apoi Laurențiu Reghecampf. Mia sunt însă 3 săptămâni și decizia Gabrielei Firea s-ar putea schimba. 

FCSB va împărți acel stadion cu FC Argeș, formație din Liga a a 2-a. În total FCSB a jucat la Pitești 6 meciuri în calitate de gazdă.

Citește și: ULTIMA ORĂ Gigi Becali, la pământ după anunțul făcut de Gabriela Firea: "Nici nu mai avem unde să jucăm. La Voluntari nu mă întorc!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (63)
1622005327832166
Ovidiu Hincu  •  14 Noiembrie 2018, 11:00

Cred ca cel mai bine pentru FCSB (STEAUA) e sa negocieze cu Isarescu pentru a juca pe arena Cotroceni, un stadion frumos cu 15000 locuri aflat in Bucuresti.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Noiembrie 2018, 10:45

saracul becali dar gura bate .....

iobag
iobag  •  14 Noiembrie 2018, 01:53
Postat de badeadorian pe 13 Noiembrie 2018, 23:28

''E usor a scrie versuri , cand nimic nu ai a spune" .... Ati insirat , domnul meu , multe vrute si nevrute . Observ cu placere ca sunteti peste media obisnuita . Dar chiar sa risipiti atata energie ca sa imi spuneti de fapt ca doar nu suferiti Rapidul ? ..

Din pacate nu primesti atentie azi, nu e vorba de Rapid, Steaua, Dinamo sau o echipa anume. E vorba de copii batrani ca tine care povestesc de niste batai intre peluzari cum ar povesti unul care a luptat cu Mihai Viteazul impotriva cotropitorilor turci. Ca s-a nimerit sa fii rapidist, e doar intamplarea. Ca ai facut tu discutia sa fie despre Rapid, ca n-ai avut argumente si ai inceput sa te alinti si sa canti maneaua cu rapidistii furati pe teren, fara nici o legatura cu subiectul principal, e doar caracteristic speciei voastre, asta ar trebui sa-ti dea de gandit in caz ca inca mai dai vina tot pe comunisti pentru mediocritatea voastra. Sincer nu stiu daca te-a deranjat ca ti-am zis ca povestile tale cu rapidistii persecutati sunt fantezii deja fumate sau ca te-am trimis la alta masa cand te pregateai sa le canti si nici nu-mi pasa. Noapte buna, ca in bezna esti deja :))

Vezi toate comentariile (63)
Comentează