FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Gigi Becali, la pământ după anunțul făcut de Gabriela Firea: "Nici nu mai avem unde să jucăm. La Voluntari nu mă întorc!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 21:34

Gigi Becali a fost luat prin surprindere de anunțul închiderii Arenei Naționalei făcut de Gabriela Firea (detalii AICI). Și a explicat ce va face FCSB în continuare, folosind și o expresie sexistă pe parcurs.

"Nu ştiu ce se va întâmpla, o să vorbesc cu ea, pentru noi este foarte dificil, nu se poate, avem meciuri grele, cu CFR, Viitorul şi Gaz Metan, nici nu o să avem unde o să jucăm. La Voluntari în niciun caz, acolo am pierdut multe meciuri, am pierdut puncte, ăla nu e stadion de noi, parcă e împotriva noastră.

Habar nu am unde o să jucăm, o să încerc să vorbesc cu ea, nu se poate să-l închidă trei luni, pentru că gazonul poţi să-l schimbi într-o săptămână, de ce ai nevoie de 2-3 luni? O să vorbesc cu ea. Ce, ea ştie, se pricepe ea la gazon?

Nu am vorbit până acum pentru că nici nu vreau să o supăr, ea e o femeie, are atâtea pe cap, războaie cu Dragnea şi altele. Crezi că are timp de un gazon? E ea vinovată de gazon? Eu sunt într-o poziţie delicată acum, că dacă nu era fina mea, era altceva. Mie nici nu prea îi place să cer de la femei, chiar dacă e fina mea. Dacă era bărbat, era altceva", a declarat Becali pentru News.ro.

FCSB mai are de disputat 3 partide pe teren propriu în 2018, contra celor de la Gaz Metan Mediaș, a Viitorului și a campioanei CFR Cluj. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (72)
110146613198286
Gabi Simon  •  13 Noiembrie 2018, 15:10

Mai *** tu de atitia ani ai echipa asta asa zisa Steaua si tot timpul ai platitt chirii pe stadion,si an de an ai pretentii ca ai cel mai bun lot si ca iti propui mereu sa iei campionatul ,Rusine sa iti fie. Fa-ti intii infrastructura si creaza conditii de performanta apoi sa vb toata ziua la televiziunile de sport ca vrei sa fii mereu pe locul 1 sa iei campionatul. Fa cit mai repede un stadion in Leordeni sau in Pipera nu ai nevoie de o arena mai mare de 10.000 de locuri ca iti va ajunge si apoi sa ai intentia de a cistiga campionate.In sezonul asta e totul compromis pentru FCSB vezi ca nici echipa vaoloroasa nu ai pt asa ceva,si uite ca in max o saptamina si jumatate nu ai unde juca,fiindca si unde ai jucat sasapina acum ai incercat sa te faci TU STAPIN PE UN BUN PUBLIC ca de fina ta e marea STAROSTE a PRIMARIEI. Ti-ai facut averea pe care o ai tot asa prin minciuna si inselatorie. Pina iti vei face stadion si baza de antrenament nici sa nu mai iesi sa dai declaratii si spiciuri pe la televiziunea aservita ti-e celor de la Digi,si sunt multe de indreptat la Preasfintia voastra. Sa vad eu si suporterii care inca va mai tine in brate unde jucati voi in continuare meciurile peste citeva zile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  13 Noiembrie 2018, 12:59

Transhumanta e numele tau Ciobi. Te lauzi atat cu nimic si nu ai un stadion cu 5000 de locuri care oricum nu s-ar umple vreodata.

rjka
rjka  •  13 Noiembrie 2018, 12:48

In mod normal ar trebui sa joace la popesti Leordeni ca in acte fcsb acolo figurează de sa nu beneficieze și lumea de acolo de fcsb echipa orașului popesti Leordeni .

Vezi toate comentariile (72)
Comentează