FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO EXCLUSIV 3 detalii inedite remarcate la Pitești: cum s-a scuzat Vlad după gafă, ce au făcut fanii + Andronache a intrat peste Teja în conferință

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 10:36

FCSB a pierdut din nou la Pitești, 1-2 cu Poli Iași, iar criza roș-albaștrilor se adâncește pe zi ce trece. Vergil Andronache a fost învins de fostul colaborator Mihai Teja, într-un meci în care Andrei Vlad a gafat, iar fanii i-au huiduit din nou pe jucători. 

3 detalii inedite remarcate de reporterii GSP.ro prezenți la Pitești

1. Andrei Vlad, goalkeeper-ul roș-albaștrilor, a trecut pe lângă jurnaliști, care i-au cerut sa vorbească. Portarul a refuzat politicos, justificând: „Eu trebuie să vorbesc pe teren. Vă rog să nu vă suparați pe mine. Acum am greșit, trebuie să muncesc mai mult ca să pot progresa”.

2. La finalul partidei, Vergil Andronache, antrenorul roș-albaștrilor, a fost nevoit să aștepte timp de 3 minute după Mihai Teja, care a petrecut destul de mult timp în sala de conferințe. 

Pe final, Vergil chiar a intrat și el în sală și a urmărit finalul discursului anternorului care l-a adus la FCSB în urmă cu 8 luni. Cei doi s-au intersectat apoi, iar Teja i-a urat baftă cu Guimaraes lui Andronache. Nu înainte de a se îmbrățișa si saluta din nou 

3. FCSB a fost aprig huiduită la Pitești. Suporterii nu mai au răbdare cu echipa adoptată în acest start de campionat. Infrângerile repetate din campionat i-au făcut pe fani să huiduie echiăa lui Andronache, atât la pauză cât și pe parcursul celei de-a doua reprize. 

Andrei Vlad a fost și el taxat după gol. La fiecare atingere de balon după gafă a fost fluierat. 

Ce a spus Vergil Andronache după meci: 

Vezi și: 

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: Mihai Teja, dialog în parcare cu foștii colaboratori de la FCSB. S-a salutat cu un singur jucător

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Poli Iași 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
732988603558509
Grigore Ormenisan  •  20 August 2019, 12:56

Nu sunt stelist dar in viata oricarei echipe, indiferent de valoarea ei(a jucatorilor) apar momente de cadere de reconstructie, etc. Depinde de staff-ul acesteia cat se prelungeste aceasta perioada. Iar cum FCSB la ora actuala si de ceva timp incoace nu mai are staff, probabil ca se va prelungi. Sund cativa jucatori buni la FCSB dar din pacate cad la cea mai mica atingere, incercand sa pacaleasca in primul rand fotablul, arbitrii, dar uita ca se pacalesc in primul rand pe ei. Din nasterea lui fotbalul este un sport barbatesc (nu intelege asta de fiecarec data nici Neymar). Ce s-ar face Tanase daca ar juca in Bundesliga sau Premiereligue. Nu o sa-l cumpere nici o echipa, datorita atitudinii lui. Echpele mari vor luptatori nu domnisoare. Sunt curios ce va face Benzar in Italia. La FCSB nu se va face nimic pana cand Becali nu va intelege rolul sau de patron care trebuie sa dea termene si obiective de indeplinit fara a se amesteca in jocul si conducerea echipei. Trebuie sa-si aduca un antrenor competent, platit bine, cu rezultate anterioare la care sa-i stabileasca obiective. Trebuie sa cumpere 4-5 jucatori straini rodati in campionate puternice cu mentaliate pe langa sa creasca tinerii fotbalisti. L-a avut in curtea sa pe HAGI dar si-a batut joc de el. Ce a facut Hagi la Ovidiu putea sa faca la FCSB daca era lasat in pace. Bine ca a plecat MM o persona care nu facea bine clubului. Becali trebuie sa-si construiasca propriul stadion(baza sportiva), etc.

liviu79pit
liviu79pit  •  19 August 2019, 16:04

CARE SUPORTERI? MAJORITATEA ERAU FANI FC ARGES! AHA-HAAA-HAAA! AFARA DIN TRIVALE!

breitner
breitner  •  19 August 2019, 14:18

Portarul (nu de fotbal) Vlad vorbeste pe teren, pacat ca nu joaca fotbal! "Motoreta" crede ca nu va mai deraia (deja e tramvai ca gabarit)! Vergil se chinuie mai rau ca hagi cu limba romana! Raducan are experienta in retrogradari si desfiintari! Ciobanul face ce stie mai bine: infractiuni, incalcari de regulamente, mita (cum isi permite sa ignore cluburile incercand (cu valize) sa racoleze antrenori si jucatori?)! Cel mai destept din cloaca: mm stoica (s-a retras)!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează