FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: Mihai Teja, dialog în parcare cu foștii colaboratori de la FCSB. S-a salutat cu un singur jucător

Articol de - Publicat luni, 19 august 2019 00:02

Poli Iași a continuat duminică seara parcursul senzațional din acest campionat. După ce au învins-o pe Dinamo etapa trecută, 2-0, jucătorii lui Mihai Teja s-au impus și contra FCSB-ului, scor 2-1.

Victoria obținută de ieșeni e cu atât mai importantă cu cât Teja și-a învins fosta echipă, de la care a plecat la finalul campionatului trecut, pierdut în fața CFR-ului.

Deși a fost îndepărtat de Becali, Mihai Teja n-a ezitat să-și salute foștii colaboratori după meci. În parcarea stadionului din Pitești, tehnicianul Iașiului s-a întreținut amical cu foștii săi oameni de încredere. Singurul jucător al roș-albaștrilor cu care Teja a dat mâna a fost Valentin Crețu, pe care l-a antrenat la Gaz Metan.

Antrenorul moldovenilor n-a apucat să se salute și cu jucătorii pe care i-a antrenat la FCSB deoarece aceștia intraseră deja în autocar, iar Teja, un caracter mai retras, n-a dorit să intre peste ei. 

Teja a plecat de la stadion cu o mașină pusă la dispoziție de sponsori, în uralele inimoșilor fani care au făcut deplasarea tocmai de la Iași pentru a fi alături de formația favorită.

Ce a spus Mihai Teja la finalul meciului: 

„Nu mi-am luat nicio revanșă. Am regretul că n-am luat campionatul cu FCSB, dar cred că echipa începuse să joace un fotbal bun în acea perioadă. Mă bucur că am lucrat la o echipă mare, pentru mine a fost o perioadă frumoasă. Nu pot decât să îi urez mult succes în Europa! 

Eu am venit în iarnă la FCSB, dar nu e ușor să-ți impui ideile și filosofia în doar câteva săptămâni. Automatismele nu puteau apărea atât de repede”  - Mihai Teja, antrenor Poli Iași

Vezi și: 

ARBITRAJ FCSB - POLI IAȘI 1-2 // FOTO + VIDEO Balaj i-a dat credit lui Bîrsan în 3 din 4 faze contestate

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Poli Iași 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
105662257060988
Eugen Qy  •  19 August 2019, 20:23
Postat de gicab pe 19 August 2019, 06:48

Pai cum se iau in considerare MECIURILE directe cum de fapt e doar un meci...observam ca la Iași a avut timp in câteva săptămâni sa creeze automatisme

Observatie CORECTA ! La Iasi a antrenat el, la fc fcsb a antrenat , antrenorul principal, sponsorul principal, creditorul principal, managerul primordial, achizitorul principal sedundar si tertiar la un loc, toti acestia intr-un singur ins, gb...Lui gb ii plac fotbalul dar e pe din afara ca experienta, si ca orice presupune un adevarat ANTRENOR ! nici macar RABDARE nu are , ca sa nu mai vorebim ca fluctuatiile permanente de lot si circulatia tuturor jucatorilor pe mai toate posturile creaza o brambureala de nedescris iar accidentarile sunt si din cauza lipsei TOTALE de IDEI despre FOTBAL. Acest NIMENI la costum, dar cu aere de savant e un sfertidoct perfect in toate domeniile (sunt convins ca si oile ii plac tot asa de frumusete dar despre ele are macar cea mai vaga idee.Fotbalul se razbuna CUMPLIT pe acela care-si rade de el !!! Acum, se pare, a venit ORA RAZBUNARII si doare nespus, nu numai pe acest gb cat mai ales pe destuii sustinatori ai echipei lui care a inlocuit pe NEDREPT , ADEVARATA STEAUA !!! fapt care a confuzionat si mai tare pe toti cei interesati de aceasta dar si pe ceilalti interesati de FOTBAL !!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  19 August 2019, 11:16

a fost sapat clar !

mosvasile
mosvasile  •  19 August 2019, 09:24
Postat de Aurel Chiaburu pe 19 August 2019, 02:06

Este foarte simplu! In primul rand se iau in considerare meciurile directe si dupa aia golaverajul! Poli Iasi si Craiova au facut egal in deplasare cu echipele cu care se afla la egalitate de unde rezulta faptul ca sunt inaintea lor in clasament! Acelasi lucru si in cazul lui Dinamo care a castigat in fata Clinceniului!

Criteriul meciurilor directe se aplica numai la finalul campionatului regulat sau la finalul play off!Pana atunci departajarea se face in functie de golaveraj!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează