FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // Florin Tănase: „Da, noi suntem vinovați, dar am avut două penalty-uri nedate!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 23:42

FCSB - POLI IAȘI 1-2 / Florin Tănase (24 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a criticat în termeni duri maniera de arbitraj a lui Marcel Bîrsan din partida pierdută pe teren propriu cu Poli Iași, scor 1-2. 

„Mergem din înfrângere în înfrâgere. Am luat gol din fază fixă, vechea noastră problemă. În rest, ei nici n-ajunseseră la noi în careu. Suntem la un punct de retrogradare, nu? Trebuie să ne analizăm foarte bine, să vedem ce facem greșit. Trebuie să ne trezim și trebuie să câștigăm următoarele meciuri!

Am luat două goluri copilărești, în rest am avut o atitudine bună. 

Nu e pentru prima oară când nu ni se acordă penalty-uri, ne-am obișnuit. N-avem ce să facem decât să așteptăm VAR-ul. Dacă ai două penalty-uri nedate, ce să mai facem mai mult? Noi suntem vinovați, dar ce e al nostru trebuie să ni se dea! ”, a declarat Florin Tănase, plin de furie, la Look Sport.  

BALAJ: „NU AȘ FI DAT PENALTY LA ADI POPA ȘI LA GNOHERE”

Roș-albaștrii au acuzat și ei neacordarea a două lovituri de pedeapsă. Totuși, după analiza fazelor, fostul arbitru Cristi Balaj, în prezent expertul TV Telekom Sport, i-a dat credit lui Marcel Bîrsan în ambele situații. 

Mai întâi, în minutul 81, la 1-2, Adi Popa a fost agățat în careu de Gallego, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Roș-albaștrii au cerut penalty, dar Bîrsan a rămas impasibil și și-a menținut decizia inițială. Reluările fazei au arătat că micuțul fotbalist a fost agățat ușor de fundașul ieșean și că erau circumstanțe pentru indicarea punctului cu var. 

„Nu îl atinge în primă fază, apoi Adi Popa duce piciorul stâng spre adversar, caută să fie agățat. Arbitrul a considerat că e o exagerare a jucătorului FCSB și de aceea a decis să nu acorde penalty. Nici eu nu aș fi acordat lovitură de pedeapsă”, a explicat Balaj.  

FCSB a mai cerut penalty la o fază în care Gnohere a căzut în careu, dar reluările au arătat  că fundașul Iașiului a atins mingea. „Niciodată nu se dădea penalty la Gnohere!”, a conchis fostul arbitru Cristi Balaj.  

Tănase a făcut apoi o promisiune în fața fanilor, pe care îi asigură că roș-albaștrii vor arăta o atitudine complet schimbată la viitoarele dueluri cu echipele aflate în lupta pentru titlu. 

Am pierdut cu toate echipele mai slabe, dar vom câștiga cu toate echipele care se bat la titlu!”

VIDEO + FOTO Cine îi mai salvează? Roș-albaștrii sunt în derivă, după a 4-a înfrângere la rând în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
138672209828437
Gelu Oanca  •  19 August 2019, 10:27

Bai figurantule, dar vi sa dat unul care nu a fost, de asta nu spui ca nu trebuia dat circarule.

jaleimensa
jaleimensa  •  19 August 2019, 10:02

Nici cu var nu primeati vreun penalty, pentru ca nu au fost. Eventual ati fi incasat un rosu si 100% s-ar fi anulat penalty-ul primit. Deci era rost de cel putin 2-0 pentru moldoveni.

mosvasile
mosvasile  •  19 August 2019, 09:28

Ar fi fost culmea ca tocmai"artistul"Tanase, sa zica ca nu a fost!Deja poate aspira la titlul de "profesor"in materie de simulari,dar e concurat serios de Gnohere!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează