FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB pregătește două echipe pentru Dinamo și CSKA 1948 Sofia! Olaru a făcut RMN și a aflat diagnosticul + Care e situația lui Florinel Coman

Darius Olaru și Florinel Coman s-au accidentat la meciul cu FCU Craiova. Foto: Raed Krishan
Darius Olaru și Florinel Coman s-au accidentat la meciul cu FCU Craiova. Foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat marti, 18 iulie 2023 18:05 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 20:22

FCSB s-a ales cu probleme importante în urma meciului disputat la Târgu Jiu, cu FCU Craiova, scor 3-1. Cei mai buni jucători din prima repriză, Darius Olaru și Florinel Coman, au fost nevoiți să renunțe să mai joace și în partea a doua după ce au acuzat accidentări. 

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Cei doi nu s-au simțit deloc bine în prima zi de după confruntare, iar diagnosticele dinaintea efectuării RMN-ului nu arătau deloc bine. Olaru simțea dureri inclusiv la mers, ceea ce a dus la concluzia că e foarte probabil să aibă o leziune musculară, ceea ce ar fi însemnat să ia o pauză de cel puțin o lună.

Cine va transmite la TV CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League
CSKA 1948 - FCSB
Cine va transmite la TV CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League

Darius Olaru a făcut RMN și a aflat diagnosticul

Astăzi, mijlocașul a efectuat rezonanța magnetică nucleară, iar rezultatele au adus o veste nesperată pentru FCSB: fotbalistul nu are nici ruptură musculară, nici măcar o întindere, fiindcă nu s-a observat nicio modificare pe mușchii piciorului. 

Cel mai probabil, e vorba fie de o contuzie extrem de puternică, fie de o supraîncărcare. De fapt, astăzi, Olaru s-a simțit mult mai bine și nici nu a mai acuzat dureri atât de mari, astfel că e exclus ca FCSB să-l fi pierdut pentru o perioadă lungă, așa cum s-a crezut inițial.

Totuși, antrenorii și staff-ul medical nu-l vor lua aproape sigur în calcul pentru derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă. Programul se anunță dens în acest start de sezon, nu mai departe de mijlocul săptămânii viitoare, FCSB va debuta și în Europa.  Gigi Becali a anunțat că: „Olaru poate să joace cu Dinamo, dar nu îl lăsăm noi. Pentru ce să riscăm?”. Ar putea fi pe teren miercuri seara va evolua la Sofia, cu CSKA 1948, în turul 2 din Conference League. 

Și Florinel Coman se simte bine

Veștile sunt foarte bune și în privința lui Florinel Coman. La el nu exista suspiciunea că ar avea ceva grav, însă acuza dureri lombare, cauzate, cel mai probabil, de impactul cu solul după căderea de la faza în care a fost faultat de portarul Robert Popa, când FCSB a beneficiat de o lovitură de pedeapsă. 

Din acest motiv a și solicitat să fie schimbat la pauză, tocmai pentru a nu agrava accidentarea. El a scăpat de dureri și se va antrena normal. Patronul FCSB a anunțat că va fi pe teren cu Dinamo.

E posibil însă și ca el să nu înceapă în formula de start din două motive. Primul: pentru a fi exclus orice risc de recidivă. Al doilea: pentru că deși se joacă Derby de România, obiectivul principal în următoarea lună și jumătate pentru roș-albaștri e parcursul european, iar meciul cu CSKA 1948 Sofia se va disputa, în deplasare, la doar 4 zile după confruntarea cu rivala din Ștefan cel Mare. Iar Gigi Becali anunțase că se vor face două formule de echipă: una care să fie folosită în campionat, cealaltă în Europa. 

Cum ar arăta două formule de echipă, sensibil egale valoric, care să joace una în Liga 1, cealaltă în Conference League

  • Formula de Liga 1: A. Vlad - Pantea, Dawa, Ngezana, Panțâru - Djokovic, Ov. Popescu, Edjouma - Cordea, Compagno, V. Gheorghe
  • Formula de Europa: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Haruț, Radunovici - Al. Băluță, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Citește mai multe știri despre FCSB:

Becali a anunțat dacă merge pe stadion la FCSB - Dinamo: „Îi e frică leului de pădure?”
FCSB
Becali a anunțat dacă merge pe stadion la FCSB - Dinamo: „Îi e frică leului de pădure?”
Ziua cea mai fierbinte pentru FCSB: ședință decisivă pentru stadion! Becali a intrat în direct: „99,99% e gata! Semnăm azi sau mâine”
FCSB
Ziua cea mai fierbinte pentru FCSB: ședință decisivă pentru stadion! Becali a intrat în direct: „99,99% e gata! Semnăm azi sau mâine”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  19 Iulie 2023, 08:15

Unii spera sa avem fotbal,dar jucatorii sunt obositi dupa o etapa.

paolo16
paolo16  •  19 Iulie 2023, 05:46
Postat de creeperno534 pe 18 Iulie 2023, 22:39

2 echipe pierzatoare

Voi nu aveti nici macar una...

creeperno534
creeperno534  •  18 Iulie 2023, 22:39

2 echipe pierzatoare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează