FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali are două nemulțumiri față de arbitrajul lui Kovacs din FCSB - Rapid: „Ați mai văzut vreodată așa ceva?”

Istvan Kovacs / Sursă foto: GSP +30   FOTO
Istvan Kovacs / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 12:11 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 12:25

Gigi Becali (63 de ani) a analizat prestația lui Istvan Kovacs din derby-ul cu Rapid de miercuri seara, încheiat cu victoria roș-albaștrilor, 3-1.

Finanțatorul roș-albaștrilor îi reproșează lui Kovacs penalty-ul dictat în favoarea Rapidului, dar și faptul că a nu a taxat duritățile fotbaliștilor lui Mihai Iosif. Mai mult, „centralului” i se impută și că nu l-a eliminat pe Cristi Săpunaru după repetatele clinciuri pe care le-au avut pe durata meciului.

Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”
FCSB - Rapid 3-1
Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”

Gigi Becali: „Kovacs n-a arbitrat perfect”

„Prestația lui Kovacs de aseară nu mi s-a părut extraordinară. Să vă spun de ce. El n-a arbitrat perfect. Tu ești arbitru sau ai nevoie să îți zică ăla din margine? Ați mai văzut vreodată un asemenea «11 metri»? Nu există nicăieri așa ceva. 

Și îi mai reproșez ceva. Am spus că arbitrul nu trebuie să lase jocul prea agresiv. Dacă îi lași să joace tare o repriză, ajungem la picioare rupte! Jucăm fotbal sau rupem picioare? Fotbal agresiv înseamnă altceva, să mergi să faci presing, nu să rupi picioare”, a declarat Gigi Becali, în direct la Pro X. 

8a fost nota primită de Istvan Kovacs din partea Gazetei, pentru prestația din FCSB - Rapid 3-1

Adrian Porumboiu: „Săpunaru trebuia eliminat. Ține de civilizație!”

„Nu mi s-a întâmplat ce a pățit Kovacs cu Săpunaru. El trebuia eliminat! A protestat, a insistat. A fost atenționat să se liniștească, dar nu s-a liniștit. Mie mi-a plăcut Kovacs aseară, poate că decizia de a nu-l elimina a fost o decizie de înțelepciune. Să înțeleagă că arbitrul e arbitru și că nu te poți rățoi la el. 

Ține și de civilizație, de respect. Cu mici inexactități, Kovacs a arbitrat bine aseară. Este penalty, parcă ar fi avut VAR-ul cu el. Kovacs a trebuit să facă ceea ce a făcut pentru a demonstra că vrea să țină un echilibru. 

Dar dacă îi dădea roșu, nu îi spunea nimeni nimic. Nu sunt un admirator al lui Kovacs, dar nu pot nega evidența”, a declarat Adrian Porumboiu, la GSP Live.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FCSB - Rapid 3-1

+26 FOTO

VIDEO Adrian Porumboiu, verdict categoric în disputa Săpunaru - Kovacs: „Ține de civilizație, nu te poți rățoi la el!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, categoric în disputa Săpunaru - Kovacs: „Ține de civilizație, nu te poți rățoi la el!”

EXCLUSIV Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
2766576283609862
Marius Valentin Moldoveanu  •  16 Decembrie 2021, 15:54

nea gigi egal vasaras

sergihne90
sergihne90  •  16 Decembrie 2021, 14:43
Postat de contrabas3 pe 16 Decembrie 2021, 14:23

Săpunaru trebuia eliminat - de acord cu Adrian Porumboiu.

pai cum putea fi un fcsbist? in dezacord...

dansy
dansy  •  16 Decembrie 2021, 14:25

Sapunaru trebuia eliminat atât PT joc cât și comportament.Așa face meci de meci și este tolerat inexplicabil de arbitri.Becali ar fi trebuit sa vadă faulturile dure și repetate ale bulgarului Radunovici!!.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează