FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

Mesaj direct pentru Mihai Pintilii: „Ești prea modest. Ai pregătit meciul și ai bătut una dintre cele mai bune echipe”

Mihai Pintilii, antrenor interimar FCSB
Mihai Pintilii, antrenor interimar FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 10:27 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 12:02

Mihai Pintilii, antrenorul interimar de la FCSB, a fost lăudat de Florin Răducioiu după victoria cu Rapid, scor 3-1.

După meciul cu Rapid, Pintilii a declarat că meritul principal este al jucătorilor. Răducioiu consideră că antrenorul de la FCSB este prea modest și ar trebui să își schimbe atitudinea, pentru că victoria i se datorează și lui.

Andrei Cordea surprinde după derby: „E rivalitate mult mai mare cu Rapid decât cu Dinamo!” + „Nu am trăit niciodată așa ceva, nici la 6-0 cu Dinamo”
FCSB - RAPID 3-1
Andrei Cordea surprinde după derby: „E rivalitate mult mai mare cu Rapid decât cu Dinamo!” + „Nu am trăit niciodată așa ceva, nici la 6-0 cu Dinamo”

Florin Răducioiu: „Pintilii e prea modest. El a pregătit meciul cu Rapid”

„E prea modest, sincer. El a fost pe bancă. E antrenor secund. E și victoria lui, ești antrenorul, ai pregătit acest meci, ai pus băieții în teren. Ai bătut una dintre cele mai bune echipe din campionat. 

E prea modest, eu aș dori să își schimbe modul de a gândi. Poți fi antrenor principal, de unde poți să știi? Poate fi ocazia vieții lui”, a declarat Florin Răducioiu la Prima Sport.

Mihai Pintilii, după FCSB - Rapid 3-1: „E doar meritul jucătorilor”

„E doar meritul jucătorilor! Îi felicit, au demonstrat că merită să fie la Steaua. Le-am spus că trebuie să facă presiune. Știam că ei nu au viteză foarte mare în linia de fund, Săpunaru și Grigore au o vârstă. I-am cerut lui Șut să fie atent pe mingea a doua.

Nu am fost doar eu responsabil, au fost și Marius Popa, Tommy Neubert, Lucian Filip. Toți au rămas alături. Ce le-am spus ține de mine. Le-am dat plăcere la antrenamente, jocuri. Au căpătat încredere. A contat mult că au venit și suporterii la ei aseară”, a declarat Mihai Pintilii, potrivit sursei menționate.

Mihai Pintilii, declarații după succesul cu Rapid: „Totul a ieșit perfect”

Citește și alte știri despre FCSB - Rapid

Ilie Dumitrescu explică unde s-a făcut diferența între FCSB și Rapid: „O schimbare totală” » Pe cine a remarcat în derby

Mihai Stoica îi atacă pe fanii Rapidului după derby-ul cu FCSB: „Un gest dezgustător” » Ce mesaj a avut pentru Tavi Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  07 Noiembrie 2022, 13:19

Come si dire........sei imbarrazante.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează