FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

Andrei Cordea surprinde după derby: „E rivalitate mult mai mare cu Rapid decât cu Dinamo!” + „Nu am trăit niciodată așa ceva, nici la 6-0 cu Dinamo”

Andrei Cordea, alături de Compagno și Tavi Popescu, foto: Raed Krishan/GSP +32   FOTO
Andrei Cordea, alături de Compagno și Tavi Popescu, foto: Raed Krishan/GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 09:45 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 10:34

Extrema Andrei Cordea (23 de ani) a spus că nu a simțit niciodată o atmosferă similară la FCSB precum cea dinaintea și din timpul derby-ului cu Rapid (3-1), 

Mijlocașul, marcatorul unui gol, a explicat că a simțit că jucătorii de la FCSB au fost mai motivați decât rivalii de la Rapid și a vorbit despre incidentul cu Junior Morais, care a fost eliminat. 

Ilie Dumitrescu explică unde s-a făcut diferența între FCSB și Rapid: „O schimbare totală” » Pe cine a remarcat în derby
FCSB - RAPID 3-1
Ilie Dumitrescu explică unde s-a făcut diferența între FCSB și Rapid: „O schimbare totală” » Pe cine a remarcat în derby

Andrei Cordea după FCSB - Rapid: „De ce să o vezi pe Rapid favorită?”

- Andrei, care a fost cheia succesului? 
- Adrenalina e mult mai mare, am simțit-o clar, e rivalitate mult mai mare cu Rapid decât cu Dinamo! Nu știu cum să vă explic, ne-am motivat singuri, nu am văzut niciodată echipa asta atât de motivată, cu Neubert, cu Pintilii. Fiecare jucător a evoluat cu inima, nu am dat nicio șansă adversarului. 

- Cum s-a resimțit din iarbă meciul? 
- Ne-am dorit din suflet să câștigăm. Din primul minut, nu le-am dat nicio șansă. Eu nu știu pe cine vedea lumea favorită, de ce să o vezi pe Rapid favorită? De când am ajuns la stadion, am fost mai motivați decât ei. 

Mihai Stoica îi atacă pe fanii Rapidului după derby-ul cu FCSB: „Un gest dezgustător” » Ce mesaj a avut pentru Tavi Popescu
FCSB - RAPID 3-1
Mihai Stoica îi atacă pe fanii Rapidului după derby-ul cu FCSB: „Un gest dezgustător” » Ce mesaj a avut pentru Tavi Popescu

- Adică?
-Ei parcă nu erau deloc motivați, i-am simțit și în teren. Am mai făcut meciuri bune, foarte bune, dar la West Ham nu am reușit să câștigăm. Acum, a fost o dezlănțuire, ne-am simțit toți ca o familie. De când am venit, de un an și jumătate, nu am trăit așa ceva. Nici sezonul trecut, când am bătut-o pe Dinamo cu 6-0. 

- L-ai evidențiat și pe Tavi Popescu. 
- Mă înțeleg bine cu Tavi, suntem prieteni, el m-a ajutat cel mai mult să mă integrez. A venit un moment mai prost pentru el, am încercat și eu să-l ajut. Astăzi am reușit să schimbăm pasele de gol. 

- Poți să explici faza cu Junior Morais?
 - L-am enervat puțin, știam că va reacționa. Am fost agresiv din primul minut, da, a fost și o tactică a mea. 

- Crezi că acest succes l-ar putea determina pe patron să-i dea credit total lui Pintilii?
 - Pintilii nu va rămâne, ne-a spus asta, dar el e alături de noi. Degeaba l-am dori ca antrenor principal, dacă el vrea altceva și nu e pregătit. Oricum el va rămâne lângă noi.

Cred că deznodământul era previzibil din abordarea celor două echipe. FCSB a stat foarte sus, la nivelul fundașilor centrali adverși, nu a lăsat Rapidul să construiască. Rapidul a fost de nerecunoscut. Nu am înțeles ce voiau, să se apere, să atace. Erau nicăieri. Primele două goluri au fost ale fundașilor rapidiști, Onea, respectiv Săpunaru. Golul 3 a fost pe un contraatac extraordinar, deci în minutul 60 jocurile erau făcute.

- Gică Popescu, la Prima Sport

VIDEO Adrian Mutu recunoaște superioritatea FCSB-ului: „S-a ridicat la nivelul meciului, a jucat foarte bine!”

Citește și: 

3 și 4 pe linie la Rapid » Cine a dezamăgit în FCSB - Rapid + Ce jucători au luat cele mai mari note

Ilie Dumitrescu explică unde s-a făcut diferența între FCSB și Rapid: „O schimbare totală” » Pe cine a remarcat în derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
razesul
razesul  •  07 Noiembrie 2022, 13:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sictir
sictir  •  07 Noiembrie 2022, 12:41

Derby-ul clonelor! E normal sa aiba emotii mai mari, iar numele fecesebistului este CORDEA.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  07 Noiembrie 2022, 12:38

Cordea nu stie ce vorbeste! Ce rivalitate sa fie cu o echipa care are vreo 3 trofee de toate in 1000 de ani?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează