FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

VIDEO Rapidiștii sunt gata pentru derby-ul cu FCSB: „Nici nu contează dacă ei au sau n-au antrenor” + Câte bilete au giuleștenii la dispoziție

Antonio Sefer / Sursă foto: GSP
Antonio Sefer / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 17:50 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 18:48

Antonio Sefer (22 de ani), una dintre vedetele celor de la Rapid, a intrat deja în febra derby-ului cu FCSB din week-end. Cele două mari rivale, aflate în stări de spirit total diferite, se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională, în cel mai așteptat duel al etapei #17 din Superligă. 

Aflați într-un „team-building” alături de aproximativ 20 de mici suporteri de-ai Rapidului, care au schimbat pase cu idolii lor și au fost plimbați cu autocarul clubului, fotbaliștii lui Adi Mutu au prefațat derby-ul împotriva marii rivale.

Antonio Sefer: „Sper să facem un meci mare, adorăm să jucăm în meciurile puternice”

„Suntem o echipă puternică, care muncește foarte mult. Alergăm, luptăm pentru fiecare duel, iar duminică sper să fim în formă maximă pentru a face un meci mare. Sper să fac un meci bun, eu și colegii mei adorăm meciurile puternice. Sperăm să fie un meci plăcut. 

(...) Dacă ne dorim să fim sus în clasament, va trebui să muncim. Suporterii noștri văd un potențial foarte mare în noi, iar noi trebuie să-i răsplătim și să intrăm în play-off.

Nu contează dacă au sau n-au antrenor, într-un derby se motizează și ei. Noi vom fi pregătiți. Nu vreau să comentez ce e acolo, noi ne vedem doar de fotbal”, a spus Antonio Sefer.

„Să demonstrăm că suntem echipa mai bună”

„Sper să câștigăm, ar fi trei puncte foarte importante. Îmi doresc să-i facem fericiți pe fani, știm cât de importantă ar fi pentru ei o victorie cu FCSB. Cred că stadionul va fi plin, e o plăcere să jucăm în astfel de partide”, a spus și Alexandru Ioniță II, completat de Alexandru Albu: 

„Meciul se joacă pe teren, nicio echipă nu e favorită. Trebuie să intrăm pe teren și să demonstrăm că suntem echipa mai bună”.

2.400 de bilete pentru fanii rapidiști

Galeria celor de la Rapid va primi pentru derby-ul de pe Arena Națională 2.400 de bilete. Acestea au fost puse în vânzare miercuri, la ora 19:00, suporterii alb-vișiniilor înghesuindu-se la cozi cu mai bine de o oră înaintea deschiderii caselor

Rapidiștii sunt gata pentru derby-ul cu FCSB: „Nici nu contează dacă ei au sau n-au antrenor” + Câte bilete au giuleștenii la dispoziție
Imagini surprinse în Giulești de reporterii GSP.ro

Citește și alte știri despre Rapid: 

Primul fotbalist de care Rapid se desparte în fereastra de transferuri din iarnă

VIDEO Ovidiu Herea și-a deschis academie de fotbal și are planuri mari: „Visez ca într-o zi să antrenez Rapidul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
forumeer
forumeer  •  03 Noiembrie 2022, 04:59

Ce derby sa aiba o echipa infiintata in 2003 cu una din 1923? Nici macar dupa clasament nu e derby, clonatii galben-albastri sunt la mijloc. Si nici de oras, gigistii fiind mai aproape de comuna Berceni decat de capitala.

razesul
razesul  •  02 Noiembrie 2022, 23:19
Postat de dobrin pe 02 Noiembrie 2022, 19:04

Nu contează dacă au sau n-au antrenor, persoana cara face tactica, echipa si schimbarile e inca la club :))))

imi e mila de parintii tai, la cat esti de prostalau

MSNLP
MSNLP  •  02 Noiembrie 2022, 21:34
Postat de Mat114 pe 02 Noiembrie 2022, 18:52

Steaua nu poate vreodată sa aiba derby cu rapid... Rapid are derby cu clinceni, cu Voluntari, cu cine vor ei... Echipe care nu au niciun trofeu in istoria lor.

Mah cand noi faceam istorie si aveam adevarate derbiuri voi nici nu erati in eprubete la moscova si adusi cu tancurile bolsevice!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează