FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid, din runda cu numărul #5 a play-off-ului din Superliga. Derby-ul se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, de la 20:30.
FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid, din runda cu numărul #5 a play-off-ului din Superliga. Derby-ul se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, de la 20:30.

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 17:51 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 20:12

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid, din runda cu numărul #5 a play-off-ului din Superliga. Derby-ul se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30.

Derby-ul rundei se va juca pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării.

Vot contra-Șumudică: „Nu e ce avem nevoie la Universitatea Craiova”
CSU CRAIOVA
Vot contra-Șumudică: „Nu e ce avem nevoie la Universitatea Craiova”

Cei de la FCSB, gazde în acest meci, au anunțat punerea biletelor în vânzare printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook.

Galeria Rapidului va primi, conform regulamentului, un număr de 5% din capacitatea stadionului, adică aproximativ 2.400 de bilete.

Prețuri între 30 și 250 de lei pentru FCSB - Rapid

  • PELUZA - 30 LEI
  • TRIBUNA 1, INEL 3 - 45 LEI
  • TRIBUNA 2, INEL 3 - 35 LEI
  • TRIBUNA 2, INEL 2 - 45 LEI
  • TRIBUNA 2, INEL 1 - 55 LEI
  • VIP 3 - 150 LEI
  • VIP 2 - 200 LEI
  • VIP 1 - 250 LEI

În primă fază, suporterii vor putea achiziționa bilete doar online. Începând de vineri, 19 aprilie, ora 11:00, suporterii vor putea procura bilete și de la casele de la Arena Națională.

Comunicat FCSB:

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Rapid, contând pentru a cincea etapă din play-off-ul Superligii (Sâmbătă, 20 aprilie - 20:30) și care se va disputa pe Arena Națională, sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZA - 30 LEI
TRIBUNA 1, INEL 3 - 45 LEI
TRIBUNA 2, INEL 3 - 35 LEI
TRIBUNA 2, INEL 2 - 45 LEI
TRIBUNA 2, INEL 1 - 55 LEI
VIP 3 - 150 LEI
VIP 2 - 200 LEI
VIP 1 - 250 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până sâmbătă, 20 aprilie, la ora 19:00. Vă amintim faptul că, în condițiile în care partida este una cu grad de risc ridicat, biletele sunt NOMINALE, iar suporterii sunt obligați să aibă asupra lor, atunci când vor ajunge la meci, un document de identitate.

De asemenea, conform legislației în vigoare, toți spectatorii sunt obligați să se supună unui control corporal la intrarea pe stadion.

Programul caselor de bilete va fi următorul:
VINERI - 19 APRILIE - 11:00 - 19:00 (Bulevardul Basarabia)
SÂMBĂTĂ - 20 APRILIE - 11:00 - 20:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă așteptăm alături de noi!

Citește și:

Ce sancțiuni a primit Fenerbahce, după ce duminică s-a retras de pe teren în minutul 1 al Supercupei
TURCIA
Ce sancțiuni a primit Fenerbahce, după ce duminică s-a retras de pe teren în minutul 1 al Supercupei
Oțelul Galați trece la „next level” » Negociază cu directorul sportiv al unui club de tradiție din Italia
MUTARE
Oțelul Galați trece la „next level” » Negociază cu directorul sportiv al unui club de tradiție din Italia

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează